Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Лъв

Месечен хороскоп
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 От този месеца за вас започва новото броене за 2018 година.

Лъвовете навярно ще проявят неочаквани интереси, ще имат грижи около децата и някакви авантюристични идеи. В началото на месеца вие ще охладнеете към своите стари увлечения в работата или в творческата ви дейност, които по-рано са били за вас източник на вдъхновение.
    След лека криза Лъвовете и Лъвиците ще се съвземат духовно още в средата на май; за това ще спомогнат нови познанства и свежи идеи, които ще се появят благодарение на приятели, интересни места и клубове.
    Краят на месеца е хубав за пътуване и нови запознанства, широки връзки ще ви помогнат по-бързо да решите проблемите си и да погледнете по нов начин на процесите в личен и световен мащаб.
    През първите 10-12 дни звездите ще светят с недобра светлина. При вас може да се наблюдава сериозен спад в здравословно отношение, големи спънки с парите, неуспехи в работата. Ще трябва търпеливо да издържите на лошото звездно време, да не рискувате в работата си, да отложите важните мероприятия в личния си живот.
    Втората половина на май би трябвало да протече много по-продуктивно. Очакват ви подем в бизнеса и обучението, подкрепа от външния свят, нови инициативи, подобряване на здравето и спортната форма.
    През последната трета на месеца ще се появят много нови интересни познанства, ще ви стане много по-лесно да намирате общ език с околните. Животът ще стане по-динамичен, наситен с разнообразни събития. Ще можете за участвате в интересни обществени мероприятия, приятелите ще ви помогнат с реализацията на плановете.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg