Седмичен хороскоп за зодия Везни

Седмичен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

   Везни не обичат грубостта, но без да се замислят ще ви изхвърлят телевизора, ако ги дразни звука. 

   

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
14.6.2021 - 20.6.2021

    Обожават близките си, но мразят тълпите, неспокойни са, но не бързат за никъде, умни са, но и наивни, общителни са, докато не изпаднат в унес. Интересна двойственост, едва ли имат някакво качество, което да не се уравновесява от противоположното му такова.
    Но въпреки името на този зодиакален знак, едва ли Везни бихме могли да ги наречем уравновесени. По скоро се лутат от едно състояние в друго, от една крайност в друга крайност.
    На външен вид не се отличават по нещо особено по което да ги различим от представителите на другите зодии. Чертите на лицето са меки и приятни, а от време на време имат и трапчинки по бузите и брадичката, но това не е определящо. Трапчинките са символ на Венера, така  че такъв човек ако не е зодия Везни, то поне някой от семейството му е. Дори силното вълнение и гняв не може да измести безметежното му изражение.
    Жените Везни не изглеждат никак зле, а мъжете са красавци. Интересното е, че в мъжката привлекателност откриваме нещо женско, както и в женската красота – нещо мъжко. Е това не означава ще жените приличат на щангисти, а мъжете на балерини, но във външността и на двата пола се наблюдават противоположни нюанси.
    Усмивката им е типична, като за знак управляван от Венера – нежна и загадъчна, мека и нежна. Телосложението им е по-скоро плътно, отколкото слабо, но в никакъв случай пълно.
    И достигайки до тук ще си помислите, че характера на Везни е също така нежен, мек и приятен. Е, това е така, но само наполовина и то когато се намира в равновесие. Едва ли ще искате да чуете за нервност и раздразнителност, капризност, злоба и раздразнимост. Но ако всичко им е наред, те са си умни и приятни, любезни и мили.
     
    Хората често си мислят, че Везни е двоен знак, под който се намират два  съвършено различни човека. Но това не е така, просто представителите на тази зодия се стремят към заветната хармония, но това се получава изключително трудно и рядко.
    По правило Везни, физически и психически са здрави хора. Отбягват умственото напрежение, физическата преумора и нервните сривове, предоставяйки на тялото и душата си нужната почивка. Понякога страдат от преяждане, да не споменаваме думата лакомия и прекаляването със спиртните напитки. Но в общи линии хората покровителствани от Венера се радват на добро здраве отвън и отвътре.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg