Любовен хороскоп за следващите 7 дни: запознанство, което може да обърне представите ви наопаки и да се отрази на решенията ви в близко бъдеще

Дневен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Винаги попадате там, където се случва нещо необичайно и намирисва на приключение, като при това не полагате почти никакви усилия, за да „влезете във филма“.

Овен

Ще навредите сериозно на отношенията си, ако не се въздържате от импулсивни прояви през тази седмица. Гордостта обикновено е лош съветник, а при вас може да е даже пагубна. За сметка на това думата „извинявай“ има доказана „магическа“ сила. Ако се държите зле с половинката си съвсем скоро той/тя ще изчезне от живота ви и ще тръгне по своя път. Осъзнайте навреме грешките си, ако искате да предотвратите раздялата (за пореден път).

Телец

Сексапилни сте и в същото време склонни да действате доста разкрепостено. Не бихте се поколебали да отправите покана за среща към онзи, който истински привлича вниманието ви. Не е изключено да се сближите с личност, към която до скоро сте се отнасяли с недоверие, че и с известно пренебрежение. Четвъртък и петък са дните, наситени с много романтични емоции, но не прекалявайте с откровенията, ако не искате да преживеете разочарование пред следващите дни.

Близнаци

Не си насрочвайте любовни срещи, ако нямате действителна нужда да общувате с половинката си. Ще ви е скучно и ще мислите повече за раздяла, отколкото за освежаване на връзката. През тази седмица може да ви е много по-приятно да сте сами или да сте в компанията на приятелите, отколкото да се видите с него/нея. Откровения отказ е за предпочитане пред поредицата отегчителни разговори. В края на седмицата той/тя отново ще ви започне да ви липсва и облаците на досадата ще се разсеят.

Рак

Необичайно спокойни ще сте през тази седмица. Каквото и да се случи ще наблюдавате „като през стъкло“, нищо не би могло да ви извади от равновесие. Много полезен период, защото ще оставите в миналото всички спорни въпроси, които са ставали повод за разправии с половинката ви и просто ще се наслаждавате на взаимното си въздействие. Може да се виждате всеки ден или изобщо да не се виждате, и в двата случая ще се чувствате добре и връзката ви ще е стабилна. В края на седмицата ще сте по-емоционални, по-спонтанни и обстановката ще се оживи.

Лъв

Доста често през тази седмица ще си задавате въпроса: искам ли тази връзка или не? От една страна ще ви е страх да направите първите стъпки към раздялата, от друга може да изпитвате неудовлетворение от сегашното състояние на отношенията си. Причината е, че нямате достатъчно убедителни аргументи за раздяла, но пък и ситуацията такава, каквато е в момента не ви радва. Настроението ви е променливо и съвсем не е време за сериозни разговори. Ограничете срещите поне до края на седмицата, когато мисълта ви ще се избистри и ще решите дали имате нужда от промяна или не.

Дева

Разумът ще надделее над емоциите и поведението ви през тази седмица на моменти може да е твърде сдържано и уравновесено. Фактът, че не говорите за чувствата си може да подейства стресиращо на половинката ви, да се зареди със съмнения, да започне да ревнува. Не си го причинявайте, стабилността на връзката зависи и от двамата, не е отговорност само на единия от участниците. Ще изпитате чувство на вина, ако той/тя се дистанцира и престане да отговаря на сигналите ви. Променете поведението си, ако не искате в края на седмицата да видите, че активно търси компанията на друг/а.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg