През юли астролозите обещават щастие и красота

Юни

Новият период ви носи толкова необходимата глътка свеж въздух.

Овен

Най-големият ви фокус е върху семейството и вашите корени - възпитание, минало и кръг на подкрепа. Често си спомняте отминали събития, сближавате се отново със своето семейство и преразглеждате миналото. Важно е този месец да си починете и да се отпуснете, защото лесно можете да се изчерпите емоционално. Отделете това време, за да презаредите батериите си, защото сезона на Лъва е точно зад ъгъла и за вашия знак се очертава едномесечно парти.

Телец

През този сезон се научавате да общувате по-добре - както да говорите, така и да слушате, да споделяте чувствата си и да разбирате другите. Макар за вас да е характерна логика и стабилност, този месец се фокусирате върху своите емоции и неизказани жестове. Ако успеете да се ориентирате успешно това е чудесен момент за изпращане на всякакви съобщения - текстове, имейли, телефонни обаждания, давате име - просто проверявайте всичко преди да натиснете „изпрати“!

Близнаци

Две области от живота ви се осветяват от Слънцето в Рак: вашите материални и духовни ценности. Ще прекарате месеца в усилена работа и проследяване на финансите си. Що се отнася до духовното, вие развивате чувството си за правилно и грешно, като оценявате собствената си стойност. Направете всичко възможно да останете посрещате отговорностите си и може да забележите напредък в кариерата и повишаване на самочувствието си.

Рак

Докато Слънцето е във вашия знак, Раци, всичко е свързано с вас! Сезонът на Близнаците беше тежък, а това прави живота ненужно сложен, но новият период ви носи толкова необходимата глътка свеж въздух. Просто бъдете себе си. Звездите са на ваша страна, така че правете каквото ви се иска - прекарайте време с приятели, започнете да постигате повече на работа или да преследвате лична цел - направете план и го изпълнявайте. Това е вашият месец, Раци, затова се възползвайте максимално от него!

Лъв

Когато Слънцето ви потопи във водния обхват на Рака, той осветява Дванадесетия дом на вашата астрологична таблица, която управлява изолацията и завършването на циклите. Очаквайте голямо количество, прекарано насаме - опитайте се да го използвате за почивка, медитация и отдих. Свързвате се със своите чувства (което може да е малко некомфортно), научавате повече за себе си на много по-дълбоко ниво и разсъждавате върху миналото си, затова вероятно ще се чувствате доста изтощени емоционално. Може също да очаквате поява на един-двама бивши партньори. Това е вашата възможност да се свържете отново с миналото си (включително бивши партньори или приятели), да сложите край и да се освободите от емоционалния багаж. По този начин, след като стартира сезонът на Лъва, вие ще бъдете напълно готови да вършите своите неща.

Дева

Винаги се грижите за приятелите си и намирате разрешение за техните проблеми, независимо дали изпитват трудности на работното място, преминават през раздяла, или просто се разстройват заради лоша прическа. Този месец вашата компания ви оценява подобаващо, а социалният ви живот процъфтява. Укрепвате връзките си със своите най-близките си приятели и осъществявате нови връзки (включително чрез приложения за запознанства). Това може да означава да се разделите с някои приятели, но тъй като ги замествате с по-добри, няма да бъде голяма загуба!

Везни

Кариерата е основен приоритет за вас в момента. Това не само означава, че работите повече, но и вършите по-важна работа - работа, която може да подобри вашата репутация. В момента сте в светлината на прожекторите, затова правете всичко възможно! Ако се отпускате, 100% ще ви бъде показано, но ако вършите работата си, бихте могли да поставите основите, с които да сбъднете професионалните си мечти. Това е критичен момент, Везни, така че не го губете. Можете да накарате големи неща да се случат през сезона на Рака.

Скорпион

През това време от годината обикновено пътувате, но резервирането на полети едва ли е разумно в момента. И все пак, целият смисъл на този месец е да разширите по някакъв начин хоризонта си - така че хапнете – затова гледайте документална поредица, потопете се в някоя книга, започнете да изучавате нов език или практикувайте хоби, с което бихте искали да се усъвършенствате. Вероятно ще установите нови връзки с хора, които имат напълно различен произход от вас - например, следващото ви съвпадение в Tinder може да е някой, който е израснал далеч (и има секси акцент). Не се стресирайте с опити да напълните мозъка си с информация, Скорпион, но дръжте ума си отворен. В момента всичко е натрупване на опит и ваша задача е да го направите добър!

Стрелец

Колкото и да обичате да правите своето нещо 25/8, през този период вие се научавате да приемате нещата бавно и да се отдавате. Ако търсите небрежен флирт, помислете отново, защото развиването на чувства на практика е гарантирано. Сега сексът е по-чувствен и романтичен от всякога. Този месец вие се свързвате с миналото си и докато правите това, останалият ви живот е на пауза, докато го правите. Ще бъде ли най-удобното преживяване? Вероятно не, тъй като вие и Ракът сте напълно различни знаци. Но когато започне сезонът на Лъва, вие ще сте завършили вътрешна трансформация и ще знаете и стойността на това да бъдеш отдаден на някого.

Козирог

Взаимоотношенията ви на четири очи ще са вашият фокус през следващия месец – било от с вашата най-добра приятелка, половинка, бизнес партньор или конкурент. В най-добрия случай сезонът на Рака всъщност може да бъде моментът на уседнете - лесно е да превърнете сегашната ситуация в нещо по-сериозно или да издигнете вече съществуваща връзка на следващо ниво. Ако се интересувате от бизнес начинания, точно сега не подписвайте никакви договори, а прекарайте това време в планиране и подготовка - този месец е свързан с сътрудничество и работа в екип. Но оставяйки това настрана, месецът не би трябвало да бъде прекалено бурен!

Водолей

Емоционалните и грижовни настроения през сезона на Рака ви помагат да се съсредоточите върху създаването на ежедневие, което ви кара да се чувствате стабилни и сигурни. Установявате по-добър работен процес, разбирате се с колеги и се развивате на работа, като едновременно практикувате и ежедневни навици, които помагат на вашето психическо и физическо здраве. Този следващ месец е чудесен за реорганизация на целия ви живот. Започнете да планиране храненията си, намерете начин да бъдете по-активни, медитирайте, правете каквото можете, за да създадете по-щастлив, по-здрав и продуктивен живот. Вибрациите през този период ще помогнат на тези навици да се задържат.

Риби

Настоящият сезон на Рака иска да установите връзка с това, което ви прави щастливи. Романтика, страхотен секс, засилена творческа дейност, повишена енергия и просто да си прекарате страхотно – всичко това ви очаква, Риби, така че се наслаждавайте!  Едновременно показвате повече привързаност и си позволявате да получавате такава. Като цяло се очертава забавен месец за вас!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот