Хороскоп за четвъртък: от любовта ще черпите вдъхновение и щастие

Дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 14 април:

Овен

За да избегнете излишни главоболия, се постарайте да не бързате и добре да обмисляте нещата, преди да преминете към дадени действия. Изненадите вероятно няма да се харесат на половинката ви днес, така че си ги спестете.

Постарайте се днес да не отлагате работните си ангажименти, тъй като има реална предпоставка за закъснение за работа, а това няма да се хареса на шефа ви. Бъдете продуктивни днес, без да се скатавате от работа.

Ще е добре да имате малко по-реалистични цели за финансите, които сте способни да генерирате. Колкото по-лесно постижими цели си поставите, толкова по-бързо ще ги постигнете.

Днес е възможно да се изнервите, ако нещата не се случват така както вие искате. Намерете начин да освободите напрежението чрез спорт или работа, защото в противен случай може да си го изкарате на най-близките. За да не си създавате излишни проблеми, мислете малко повече, преди да кажете нещо, и не използвайте груб език.

Овен, за тези от вас, които нямат половинка, денят е подходящ за нова любов, но само ако бъдете по-социални и не забравяте да се забавлявате след работно време. Но ако имате любим човек, много е възможно днес да получите подарък, който ще ви изненада приятно. Не забравяйте да покажете и вие своето внимание към половинката. Като цяло, през днешния ден ще има много хармония в любовния ви живот.

Телец

Насочете цялата си енергия днес, за да направите половинката ви щастлива. Покажете романтичната си страна, а любимият ви човек ще ви отвърне с още повече внимание и любов.

Вероятно, още от сутринта ще получите бизнес предложения и оферти по имейла си, но не бързайте да взимате окончателно решение веднага. Оставете това за следобед, когато сте проучили подробно всичко в детайли.

Не е нужно да излизате твърде много от зоната си на комфорт, за да направите така, че парите ви в банковата сметка да се увеличават. Малките промени в стратегията ви, ще доведат до положителни резултати.

Днес някои от вас ще се убедите на свой гръб докъде води потискането на гнева, защото чашата на търпението просто ще прелее и ще избълвате думите, които досега сте таили в себе си. Добро качество е да проявявате търпение, но, ако се примирявате и си мълчите твърде дълго, това само отлага бурята, а може и да си навлечете здравословни проблеми.

За някои представители на зодията предстоят вълнуващ ден. Романтичните вълнения идват от някой ваш колега. Бъдете предпазливи и се уверете, че вашите взаимоотношения не нарушават фирмената политика. Само сърцето ще ви подскаже дали си струва да рискувате за тази любов.


Близнаци

Отношения и близостта ви с любимият ви човек ще се основават на доверие и разбиране, а подкрепата, която ще си оказвате един на друг днес, само ще укрепи връзката ви.

Бъдете готови да се изявите като мозъкът на колектива, тъй като от вас ще зависи успехът на компанията, за която работите. Бъдете смели в идеите си, дори да се наложи да рискувате.

Очаква ви голяма борба за финансово надмощие, докато се докажете като лидер във вашата сфера. Дори да има известно затишие за момента и да не виждате значителни резултати, се подгответе за радикална промяна, която ще ви донесе добра печалба.

Днес много от вас ще търсят забавления и удоволствия и хич няма да им е до работа и задължения. Може да си купите нова дреха или да направите някаква промяна във външния си вид. Глезотиите ще ви подействат добре, но все пак спазвайте някаква мярка, защото има риск да прекалите с нещо – например с храната.

Моментът е подходящ за спонтанни и луди решения в името на любовта. Романтично пътуване или друго важно решение, което се каните да вземете от доста време. Ако нямате половинка до себе си, офис романтика може да постави своето начало днес. Това как ще се развие, зависи от вашите желания.


Рак

Не се чувствайте длъжни да се съгласявате с всичко, което партньорът ви каже и предложи. Позволете си днес да наложите вашето лично мнение и сами да решите какво да правите и къде да отидете.

Вероятно, още от сутринта ще получите бизнес предложения и оферти по имейла си, но не бързайте да взимате окончателно решение веднага. Оставете това за следобед, когато сте проучили подробно всичко в детайли.

Внимавайте много с финансите си днес, тъй като има опасност да се хванете на въдицата на някой измамник. Прекалената съпричастност към идеите ви ще ви даде знак, че някой се интересува не от идеите и проектите ви, а от парите ви.

Днес може да се чудите дали да послушате сърцето си или здравия разум. Трудно е да се каже кое ще надделее, но определено би ви било от полза, ако помислите, преди да действате. Не започвайте нещо ново през днешния ден – енергията ви ще бъде недостатъчна.

Любовта е във въздуха днес! Ще бъдете емоционално заредени и романтично настроени. Ако нямате половинка до себе си имате големи шансове да срещнете нова любов именно през този ден. Ще бъдете привлечени от загадъчна и интересна личност. Впуснете се в приключението!


Лъв

Отделете време за някаква съвместна дейност заедно с половинката ви, дали ще спортна активност или готвене, вие решете, но комуникацията между вас днес ще ключова.

През този ден може да се справите с всичко на работното си място. Както се казва - денят си има и своите тъмни страни. Вероятно, ще срещнете недоволство от своите колеги за елементарни неща.

Не позволявайте на приятелите и роднините ви да влияят на избора ви как да похарчите парите си, особено, ако става въпрос за ремонт или декориране на дома ви.

Днешният ден е много благоприятен за бизнес – може да проведете успешни преговори или да сключите добра сделка. Не е удачно да харчите пари за щяло и нещяло точно сега, а също така да разчитате на лесни печалби или на нечии благодеяния – така само ще си докарате още повече грижи. Ако ви трябват допълнителни доходи, разчитайте на себе си и на собствените си способности.

Очаквайте силна подкрепа от любимия човек, разрешаване на финансов или друг семеен проблем. Не са изключени трудности през днешния ден, но в тях няма да бъдете сами. Ще усещате съпричастността и помощта на партньора си и не само ще се разрешат проблемите ви, но и ще задълбочите вашата връзка и чувства.


Дева

Това, което ще е най-добро за вас днес е да предразположите партньора ви да разкрие всичките си тайни. Започнете като се подготвите с нещо сладко за похапване и вземете инициативата като първи разкриете някоя ваша тайна.

Денят е благоприятен за приключване на дела и проекти, които са започнали в миналото, но що се отнася за нови начинания, този период не е подходящ. Имайте готовност за доста натоварен ден, звездите са на ваша страна и ще се справите успешно, въпреки умората.

Обърнете внимание на малките неща, които ви правят щастливи и си доставете малко удоволствие с любимото ви кафе или шоколад например. Зарадвайте близките си с малки лакомства или нещо друго, което обичат.

Днешният ден ще бъде по-напрегнат за вас, особено ако по принцип сте по-кротки и пасивни и предпочитате да не се конфронтирате с никого. Днес обаче това едва ли ще се случи – вероятно е вие да станете главно действащо лице в случващите се събития и е възможно да кажете нещо, което няма да се хареса на друг човек.

Настроени сте романтично и търсите разнообразни начини, чрез които да покажете любовта си към партньора. Тези от вас, които скоро са срещнали любовта, вероятно имат и големи надежди за новите си взаимоотношения. Дайте свобода на чувствата си, особено ако са взаимни.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот