Хороскоп за събота: привличате любов, щастие и нежност

Дневен хороскоп

Хороскоп за събота:

Овен

Може би причината, поради която не можете да откриете сродната си душа е, защото сте прекалени перфекционисти. Не игнорирайте хората заради техните недостатъци. Любовта е свързана с намирането на половинка, с която можете да се допълвате взаимно.

Днес, трудно ще лавирате между спестяването и харченето, но не бива да разочаровате семейството си и да отказвате купуването на неща, които са необходими за домакинството ви.

Ако днес искате да свършите нещо, ще се наложи да проявите повече търпение – бързата работа няма да ви донесе добри резултати. И ако не се получава, не насилвайте събитията и пробвайте друг път. Не пилейте енергията си за дребни начинания, а я използвайте за нещо полезно.

На хоризонта се задава ново интересно запознанство в любовен план. От вас зависи как ще подходите в тази ситуация на зараждащ се флирт.

Телец

Не бъдете прекалено емоционални днес. Въпреки добрият ви семеен статус, не се сърдете на близките си, необходимо е да разберете, че те се тревожат за нещата от личният ви живот.

Ще кипите от енергия и бързо ще завършите започнатите проекти, които влачите почти цяла седмица. Използвайте този положителен импулс, за да направете добро впечатление на останалите и най-вече на себе си.

Днес ще успеете да се отпуснете и да се насладите на приятни занимания. Независимо дали предпочитате забавленията или тишината на дома, ще успеете да си осигурите онова, от което се нуждаете. Ако имате някакво хоби, сега е моментът да му се посветите.

Стара любов ще се възроди от миналото. Много спомени ще ви направят умислени и вглъбени в себе си. Денят ще посветите на равносметките си в любовта.

Близнаци

Днес ще имате нужда от общуване и едва ли ще ви стои вкъщи. Среща с приятел или участие в някакво събитие ще ви се отразят добре – така че, ако има възможност да сте сред хора, не я пропускайте. Любовта ще владее мислите ви, но за съжаление някои от вас може да изпитат известно разочарование.

Както винаги, ще успеете да погледнете от към светлата страна на нещата в личният ви живот. Връзките може да се насочват към бурното море, но вашият оптимизъм ще накара приливите и отливите да се обърнат във ваша полза.

Днес, ще трябва да покажете самочувствие, стабилност и сила. Вероятно, ще имате всичко необходимо, за да запазите позицията си и в крайна сметка да просперирате. Търпението е от значение за вас.

Притеснявате се защото любовните ви отношения преживяват лек застой. Не се съсредоточавайте в това, а по-скоро се погрижете за себе си. Бъдете уверени и следвайте сърцето си.

Рак
Днес си починете добре, а ако все пак решите да работите, изпълнете някои изостанали задачи. Денят е много подходящ да се освободите от непотребни вещи, да приключите недовършени дела, а също така и да приложите лек разтоварващ режим, особено ако имате навик да прекалявате с алкохола или вредните храни.

Вашата изключително независима натура може да е причината, поради която понастоящем не можете да намерите любов. Липсата на сериозна връзка може да означава неспазване на някои правила спуснати от Венера.

Днес, има вероятност да похарчите голяма сума свързана с неща за семейството и децата ви. Не пестете пари, когато става въпрос за семейството ви, но все пак се фокусирайте върху важните неща.

Романтична изненада ще ви направи много щастливи днес, но и ще промени плановете ви. Прекараното време с партньора ви е най-хубавото за вас. 

Лъв

Ключът към плодотворната връзка е търпението. Придържайте се към вашата дефиниция за романтика и не позволявайте на другите да ви притискат, бидейки досадни в техните съвети.

Някои от вас ги очакват сериозни кавги, други тежки разочарования, трети тежка раздяла със сериозни последствия. Също така внимавайте много с парите, може да претърпите доста загуби.

Искате или не, днес ще трябва да се съобразите с някои обстоятелства, които не зависят от вас. Това ще ви изнерви, но едва ли ще успеете да направите кой знае какво. Много от вас ще бъдат на вълна приключения и забавления, а нищо чудно и да пред вас да се открие възможност да привлечете нечие внимание.

Възможно е днес да получите пристъп на ревност. Може и да нямате конкретна причина, но нещо във връзката или любовните ви отношения ще ви провокира да се съмнявате.

Дева
Днес ще изпитвате желание да си почивате и да отделите повече време за себе си, особено ако работата е била приоритет за вас през изминалите дни, дори седмици. Не поемайте ангажименти, за които ще трябва да платите прекалено висока цена – например да жертвате личния си живот или здравето си.

Може да изпитате някои предизвикателства в любовния си живот през този ден поради липса на емоционална подкрепа от любимия човек. Направете всичко възможно, за да се справите с този проблем.

Може да се наложи да забавите темпото днес. Действайте стъпка по стъпка и бъдете търпеливи. Вероятно работите допълнително и затова заслужавате малко почивка.

Денят ще бъде спокоен и приятен в любовта. Няма да се случи нищо, което да развали романтичната ви вечер.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот