Хороскоп за неделя: ще сте щастливи от топлината и любовта, които ви очакват

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за неделя: 28 август

Овен

Съдбата няма да ви остави сами. Това е ден, през който най-сетне ще може да си отдъхнете, а и ще срещнете подкрепа. Може да получите неочаквано за вас помощ от близка до вас жена.

Може да откриете, че в някои случаи, харченето на пари по разумен начин, може да бъде по-добра стратегия, отколкото да трупате капка по капка, или да излеете парите си като проливен дъжд.


Тази неделя си подарете едно изтощително препускане по магазините. Сега ви е паднало да си угаждате. Не пропускайте момента, защото скоро няма да се появи друг такъв.

Телец

Може да се каже, че денят ще бъде такъв, какъвто си го направите или по-скоро ще зависи от начина, по който възприемате събитията. Вероятно на хоризонта ще се появят пред вас минали въпроси трудни за решаване.

Днес може да се почувствате безразсъдни, което може да ви накара да вземете импулсивни или преждевременни решения. Това вероятно се дължи на нетърпението ви към начина, по който мислите, че като вземате бързи решения.


Тази неделя е време да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление, стига да не вредят на вашето здраве и това на останалите.

Близнаци

Очертава се един хубав ден за вас. Ще имате подкрепа у дома от близките си хора. Денят ще бъде изпълнен с много романтика и взаимност, като компенсация за силно динамичните изминали работни дни.

Когато получавате допълнителна енергия и вдъхновение, може да работите с енергията на Вселената, за да преживеете истинско удовлетворение от живота си.


Това е момент, в който да помислите за развитието ви. Може да проучите как бихте могли да повишите професионалната си квалификация или да научите чужд език.

Рак


Едва ли този ден ще бъде подходящ за взимане на решения, особено ако са свързани с дома или недвижимо имущество. В началото на идната седмица слънцето ще изгрее и на вашата улица и вярата и щастието отново ще се настанят в живота ви.

Независимо дали сте социално или професионално ангажирани, може да почувствате, че вашата амбиция е силно развълнувана, мотивирайки ви да бъдете най-добрите във всичко, което правите.


Това е ден, в който да не робувате на планове. Правете, каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея я отложете за друг ден.

Лъв

В любовта нещата няма да са така, както ви се иска, но не може всичко да върви като по вода. За повечето отношенията се очертава да бъдат обтегнати. Най-доброто, което може да направите днес, е да се опитате да сте максимално спокойни.

Всяка продължителна несигурност най-вероятно ще изчезне, след като си признаете, че неустойчивите цели или липсата на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място.


Тази неделя не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко.

Дева

Ще имате подкрепата в личен план в личен план днес. С напредването на деня ще се доближавате все повече към постигането на личните ви цели. Това ще стане благодарение, на неустоимия ви чар. Ще бъдете още по-привлекателни от всякога.

Вниманието и ресурсите, които сте насочили към определена цел, ви носят успехи или ви дават увереността, от която се нуждаете, за да поемете повече отговорности в живота си.

Тази неделя не се доверявайте сляпо на това, което чувате дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си - нямате сериозна причина да му вярвате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот