Дневен хороскоп за четвъртък: бъдете нежни и любящи

Дневен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за четвъртък - 5 август

Овен

Космическата енергия ще е такава, че у вас ще се появят сантиментални чувства към някой ваш бивш партньор, което може да се отрази негативно на настоящата ви връзка. Опитайте се да скъсате с миналото.

Бъдете твърди в позицията си и покажете на колегите си, че идеите ви имат потенциал за успех. Не бъдете пасивни, а въздействайте на другите с убеждението за успех.

Очаквайте добри печалби и постъпления в банковата си сметка. Първото нещо, което ще е добре да направите е да заделите част от тези пари към спестяванията си и с останалото да покриете разходите, които имате.

Телец

Ако сте много упорити и не отстъпвате в разговорите с вашият партньор, то може да се стигне до конфликти и спорове. Бъдете гъвкави и процедирайте според обстоятелствата, без да се налагате на всяка цена.

Сред множеството служебни задачи, ще е ви е трудно да се фокусирате само върху едно нещо. Направете си план за действие, към който да се придържате и точен график, организиран по часове за срещи и дейности.

Това, за което ще харчите пари днес е вашето семейство и близки хора. Нови дрехи и обувки, лекарства и почистващи препарати ще са сред нещата в пазарската ви кошница.

Близнаци

Благоприятното разположение на планетите днес ще е  чудесно за споделяне и откровения. Ако партньорът ви подхване тази тема, то бъдете нежни и любящи, без да настоявате непременно да чуете точно определени думи.

Способността ви да изпълнявате много неща едновременно ще бъде най-ценният ви актив днес. Докато повечето от колегите ви са добри само в едно нещо, то вие съчетавате всичко е едно и с лекота свързвате различните звена от работата ви.

Денят ще е подходящ да продадете всичко, което вече не ползвате в сайтове за онлайн пазаруване. С получените пари може да обновите нещо в дома си, без да трябва да харчите от заплатата си.

Рак

С разположението на планетите днес, може да усетите някакво блокиране във връзката ви, което ще ви даде ясен знак да промените нещо в отношенията си. Поговорете с партньора ви за това, което харесвате и ви прави щастливи и това, което трябва да избягва и ви изважда извън контрол.

Някои спорове с колегите ви могат да ви направят доста раздразнителни и избухливи днес. Опитайте се да работите индивидуално, тъй като екипната работа днес може да се окаже провал.

Чудесен ден да разширите дейността и пазарите си като излезете извън границите на страната ви. Контактите с чужденци могат да се окажат много успешни с добри приходи.

Лъв

Много е вероятно днес да сте в лошо настроение и във връзката ви да липсва жар и страст. Не се обвинявайте за това, тъй като емоционалният заряд на звездите ще е нисък като цяло и това оказва влияние на личните ви отношения.

Доверието, което ви имат вашите шефове може да бъде разклатено от някой ваш недоброжелател. Опитайте се да запазите самообладание и приемете това като част от надпреварата с колегите ви за издигане в кариерата.

Най-после ще може да си отдъхнете от ограниченията и ще имате възможността спокойно да пазарувате това, което искате. Приходите ви ще бележат ръст, така че да надвишават разходите ви.

Дева

Въпреки че може да се разбирате чудесно с вашият партньор, планетарното разпределение може да потисне романтиката помежду ви. Това може да е подходящ момент за вас да помислите какво искате да ви се случва в живота в бъдеще и какви са съвместните ви планове.

Не са изключени споровете и неприятностите на работното ви място днес. Това може да се окаже полезно за вас, тъй като лесно ще разберете кои са предателите, които се преструват на ваши приятели в службата.

Инвестирането в обучителен курс или литература за самоусъвършенстване няма да е загуба на пари, а ще повиши вашата квалификация. Приложете веднага всичко ново, което сте научили, за да сте още по-успешни и търсени като специалист.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg