Хороскоп за неделя: бъдете спокойни и уверени в себе си

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за неделя - 13 февруари

Овен
Днешният ден е силно критичен за вас – избягвайте да правите каквито и да било резки движения и не предприемайте рисковани ходове, за да не сбъркате и за да не навредите на себе си или на друг човек. В любовта са възможни трусове и неочаквани обрати.

Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко малсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно...

Телец

Добре ще се справяте с всякаква работа, но ще действате, без да жалите сили, и затова в средата на деня ще се почувствате преуморени. Бъдете готови да споделите работата и отговорностите, а това значително ще Ви облекчи живота. Неудачното стечение на обстоятелствата ще Ви накара да се откажете от запланувани за този ден пътувания. Прекалено сложни ще се окажат битовите проблеми, а тяхното решаване ща отнеме прекалено много време. Това не е най-благоприятния ден за общуване и срещи, тъй като ще сте склонни да забелязвате само слабости и недостатъци у обкръжаващите.

Днес едва ли ще си замълчите, дори и на някого да не се хареса това, което ще кажете. Макар че вероятно сте прави за себе си, опитайте се да сте малко по-деликатни и дипломатични – така има шанс щетите да не бъдат големи.

Близнаци
Днес вероятно ще изпитвате потребност да поговорите с приятел, за да си кажете какво ви вълнува. Дори да сте ядосани, ще ви олекне, ако споделите, а нищо чудно да погледнете на ситуацията от различен ъгъл.

В сутрешните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите оригинални занимания или така желаната свобода. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за независимия начин на живот. Възможни са спешни домашни задачи, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви експерименти, както и технически изпитания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически вещества, спазвайте правилата по техника на безопасност, а ако те вече не са актуални, опитайте там, на място, да изработите нови.
 
Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Днес ще бъдете по-емоционални и реакциите ви ще бъдат доста пресилени. Отделете повече време за почивка и за спокойни занимания – тонусът ви няма да бъде особено добър и може да се почувствате леко уморени.

Лъв
Днес по-добре си осигурете някакви забавления – в противен случай е възможно да се отегчите и да се изнервите. Денят не е подходящ за
Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.
 

Дева

На Вашия любим човек днес ще се наложи да прояви някаква настойчивост , за да Ви убеди във верността на своето решение на ваш общ проблем. Само че съвсем не е сигурно, че неговата настойчивост ще Ви убеди, тъй като ще си имате свое твърдо мнение.
 работа – дори да се захванете с нещо, едва ли ще ви спори особено.

Днес едва ли ще се радвате на душевното спокойствие, от което имате нужда. И все пак, бихте могли да се пощадите поне малко, ако не обръщате внимание на всяко несъвършенство на външния свят и се отправите навътре към себе си – така ще неутрализирате вредните енергии.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот