Хороскоп за петък: очаквайте чудеса - заслужавате го

Дневен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хороскоп за петък: 15 октомври

Овен

В семейството, въпреки че се очертават все още някои турбуленции, ще покажете по-голяма любов и ще можете да разберете, че основното е обичта, а не противоречията и конфликтите.

Някой от колегите би могъл да ви обвини, че сте твърде привързани към икономическия фактор, но вие знаете много добре, че вашите начини са само следствие от незадоволителен период, от който трябва да се възстановите.

Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти, дали наистина се нуждаете от него или това е просто прищявка, която може да увеличи само хаоса във вашия бюджет.

Телец

Днес ще бъдете изненадани от способността ви да реагирате правилно в личен план. Вашият инстинкт, интуиция и разсъждения може би ще ви помогнат да преодолеете някои тромави ситуации, които все още ще ви стресират.

Може би днес няма да можете да дадете толкова труд, колкото бихте искали, именно защото ще има някой, който ще  ви препречи пътя към професионалната ви изява.

През този ден служителите вероятно ще пострадат от съкращения и намаления на заплатите, докато работещите в частния сектор могат да направят допълнителни печалби поради задоволство от страна на клиентите.

Близнаци

Комуникативността, веселието, забавлението и много други приятните чувства ще ви съпътстват през този ден. Отлично време за разговор със семейството или интимния партньор.

Има работни прерогативи, които ще трябва да уважавате. Възможно е и да  има проблеми, които могат да доведат до промяна - да променят нещо в офиса, но преди всичко помислете за себе си и за бъдещето си.

Във финансово отношение ви очаква много добър ден. Печалбата, която бихте могли да спечелите от инвестициите си, ще ви помогне да постигнете финансовите си цели.

Рак                                                                       

Очертава се страхотен ден в личен план. Ще бъдете съсредоточени, ясни, конкретни и ефективни в словоизлиянията си, които ще украсят като венец романтичните взаимоотношения.

Денят ще ви донесе на работното място страхотен резултат, който също ще бъде голямо удовлетворение за вас и за хората, които работят за вас или с вас. Вие ще бъдете единствените, които ще достигнат този етап.

Днес за бизнесмените не е препоръчително да влизат в партньорство, тъй като в бъдеще може да имате финансови проблеми. Също така избягвайте засега да инвестирате в каквото и да било.

Лъв

Марс може да ви подтикне да бъдете много активни в агресивността си, ще трябва да обърнете внимание на това, което казвате и как го казвате, защото спорът може да пламне, когато най-малко го очаквате.

Днес усилията ви така или иначе ще бъдат възнаградени по един или друг начин, така че не е нужно да се притеснявате прекалено много, ако работите бавно, но ритмично.  Защото вашата упоритост винаги ще се отплати щедро.

Ако плащате много повече от цената на артикулите, които сте закупили, това се дължи на високите лихвени проценти. Така че ще трябва да дадете приоритет на плащането на пълната сума, за да избегнете излишни парични средства.

Дева

Семейните отношения ще се възползват значително от посланията на Венера. Този ден може да се окаже отлично време за влюбените и техните романтични проекти.

Вашите професионални знания може да бъдат по-леки и по-малко контролирани днес, когато всички ще могат да ви се доверят. Със сигурност ще бъдете особен пример за тези, които са вярвали, че не можете да се справите.

Ръководителите на продажби и маркетинг могат да получат оферта за партньорство днес. Можете да се чувствате свободни да приемете тази оферта, тъй като това вероятно ще бъде само от полза за вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg