Дневен хороскоп за четвъртък: Всеки ще получи това, към което се стреми

Дневен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за четвъртък 22 септември:

Овен

Пълната свобода на действие днес не е възможна. Вдъхновяващите идеи ще трябва да бъдат коригирани в съответствие с реалните условия, в които се намирате в момента.

Здравият разум на партньор в живота ще балансира идеално вашите авантюристични планове. В нова компания или на непозната територия се дръжте предпазливо и сдържано: например не нарушавайте правилата и законите, приети в чужда държава.

Телец

Днес няма да ви навреди да смените обстановката с по-спокойна и екзотична, както и да водите по-активен начин на живот. Жаждата за приключения обаче не трябва да надделява над инстинкта за самосъхранение и изискванията на здравия разум. Изборът между приключение и безопасност е най-добре да се направи в полза на последното. Грубото нарушение на режима може да доведе до познати заболявания и загуба на професионална форма.

Близнаци

Вчерашните спорове с брачен партньор днес не са решаващи. Денят е подходящ за съвместна почивка в битов стил. В зависимост от вкусовете, това може да бъде обикновен поход, барбекю или начало на околосветска обиколка. Може би смисълът на комбинирането на вашите интереси ще бъде обучение или образователни дейности. В тези дни можете да назначите годеж или официална регистрация на отношения.

Рак

Приемете липсата на пълна независимост. Почивката днес ще трябва да се комбинира с изпълнението на някои задължения (например със семейни грижи, готвене, медицински процедури). Може да сте този, който ще трябва да се грижи за вашия домашен любимец. Направете план за действие предварително, но бъдете готови да го промените по всяко време.

Лъв

Денят е благоприятен за празници и забавления, но не благоприятства прекалената свобода и разпуснатост. Парти, среща, приятелска среща днес е по-добре да организирате на познато място, което се радва на отлична репутация. Не отказвайте да станете организатор на такова събитие: може да ви хареса. По въпросите на сърцето традиционният стил на ухажване ще бъде подходящ. Трябва да се следи поведението на детето.

Дева

Сигурността на вашите притежания днес означава повече от изискан стил и допълнителен комфорт. Вашият дом е вашият замък, не забравяйте това. Стари порутени помещения може да се нуждаят от ремонт. Отдайте почит на семейните традиции. Грижете се за родителите си, особено за възрастните хора. Това е подходящ момент да поканите на гости стари семейни приятели (например съседи от провинцията).

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg