Хороскоп за месец май: Любов и успехи за 3 зодии

4

Овен

Това е месецът, в който трябва да запретнете ръкави и да изчистите всичко, което е останало недовършено от последния период. Съвсем скоро ще дойдат летните месеци и недовършената работа може да се превърне в сериозна пречка за плановете и намеренията ви за почивка.

В личен план не се хвърляйте с главата напред. Струва ви се, че сте готови да преминете планини заради любимия ви човек, но това е само утопия. Сега е време да разположите приоритети си по местата. А вашите желания са на първо място. Само, стъпили върху стабилна основа ще сте способни да изградите здрава връзка, която да задоволява личните ви потребности за щастие. В здравословно отношение не пренебрегвайте сигналите на тялото, които ви подсказват, че е време да се бъдете по-отговорни към организма ви. Вие най-добре знаете какво да направите, за да се чувствате по-добре физически.

Телец

Този месец ще ви постави на кръстопът. Разкъсвате се между отговорността в настоящата ви работа и хобито, което ви доставя несравнимо удоволствие. Проучете добре условията, в които ще живеете ако се оставите на любимата си дейност. Ако има хора, за които носите отговорност – не пренебрегвайте този фактор. Месецът ще ви дари с много вдъхновение, което е по-скоро изключение. Не си мислете, че през цялото време ще е така. В средата на периода е добро време да започнете сериозна промяна в начина ви на живот, което включва по-здравословно хранене. Редовните физически упражнения трябва да станат неразделна част от всекидневието ви. Самостоятелните представители на знака ще получат трогателен израз на любов. Помислете дали може да отвърнете със същото преди да започнете да грабите с пълни шепи.

Близнаци

Това е месец, в който да поставите точките по местата им. Бъдете напористи, но и гледайте реално на нещата и най-вече на възможностите ви. Бъдещето много скоро ще ви покаже дали сте поели във вярната посока. Ако сте искрени в желанието си няма какво да ви спре. Не забравяйте, че на всеки път има известни препятствия. Нека вашите ви служат единствено за вдъхновение, а не за отказване. В личен план ви предстои грандиозна битка за право на територия и време, в което да правите това, което ви е на сърцето. Бъдете сигурни, че имате пълното право за тази свобода и я отстоявайте до край. В здравословно отношение не си правете експерименти с диети. Придържайте се към общоприети правила, като избягвате газирани напитки, прекалено много тестено и сладко.

Рак

Този месец ще си дадете сметка, че сте загубили някои важни за вас неща, но в замяна сте спечелили други. Ако не се фиксирате прекалено ще си дадете сметка, че спечеленото е по-важно от това, което сте загубили. Лошото е, че сте склонни към меланхолия и може да поемете в грешна посока. Хубавото е, че празничният месец ще ви предостави много слънце и поводи за празнуване с партньора ви, което ще спомогне да насочите мислите си в правилната посока. В средата на периода ви очаква сериозна работа. Ще трябва да направите някои жертви с личното си време, но те ще бъдат компенсирани в бъдеще. В здравословно отношение не ви очакват притеснения и проблеми.

Лъв

Това е месец за раздяла с нещата, които ви теглят назад. Може да има някои драми, тъй като ще сте непоколебими, но нека това не ви разколебава. Бъдете верни на инстинкта ви за оцеляване. Вие най-добре знаете от какво имате нужда. Партньорът ви ще ви подкрепя в решенията ви, така че няма защо да изпитвате угризения, свързани с други хора, дори ако са ви роднини. В средата на периода ще имате сериозна възможност за увеличаване на доходите ви. Работете неуморно. Почивката няма да ви се размине и обещава да бъде незабравима. В здравословно отношение не прекалявайте с алкохола и мазните храни. Освен това не се претоварвайте прекалено по време на тренировки.

Дева

Това е месец, който ще внесе в живота ви абсолютно нови неща, хора и събития. Бъдете усмихнати и благодарни, че всичко това ви се случва. Въпреки че ще има моменти на умора, може да се спокойни, че случващото е истинско щастие и събирайте сили, за да му се наслаждавате. Самостоятелните представители на знака може да бъдат изкушени от интересна личност, която ще ги въведе в един нов свят на изкушения. Не му мислете много, особено ако сте взели всички предпазни мерки, които са необходими. В здравословно отношение сте достатъчно отговорни към тялото си. Не се захласвайте по модерни храни и напитки. Дори да не са опасни те имат своите естествени еквиваленти и не струват толкова скъпо.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот