Аз съм зодия ...

   Овен са лидери, независимо от пола си, те са пионери и първенци, винаги устремени към ръководна позиция и нетърпящи конкуренция. Във всяка компания из върховете на мениджърската йерархия се мотае най-малко един Овен. И ако не Слънцето, то поне асцендентът му ще бъде в Овен или ще има изявен Марс, планетата-управител на войнствения знак.

Прочети още: Аз съм зодия Овен

    Слънцето минава през знака Телец от 20 април до 20 май – време, когато природата избухва пълнокръвно в цветове, светлина, топлина. Сетивата се насищат с усещане за изобилие, блаженство и благоденствие. Това е сезонът на плодородието и всички земни твари се отдават на удоволствието от живота, радват се, обичат се, зачеват и отглеждат своите малки.  

Прочети още: Аз съм зодия Телец

   Широка усмивка, блестящи, буйни къдрици като грива, огряна от парещите лъчи на саванното слънце, грациозна походка, впечатляващи стил и класа, спокойствие и увереност, които само жена, сигурна в силата на въздействието си върху околните, може да излъчва. Освен това, тя никога няма да се бори за височайшата чест да бъде център на внимание, защото способността й да блести е нейно рождено право, а не завоювана с пот на челото привилегия.

Прочети още: Аз съм зодия Лъв

       Близнаци е третият знак от зодиака и неговите представители с охота биха ви разказали всичко, което знаят за него. Те просто обожават да говорят! За по-интровертните водни и земни знаци леките и въздушни Близнаци често са повърхностни и досадни с безсмисленото си (според първите) бърборене.

Прочети още: Аз съм зодия Близнаци

   Почти във всеки офис има по един служител, който е въплъщение на съвършенството – изряден, изпълнителен, адски интелигентен и аналитичен. Работното му място блести от чистота и свят ти се завива от педантичния ред, който цари, а на моменти се промъква и смущаващото усещане, че всяко нещо е точно там, където трябва да бъде, и да не си посмял да пипаш!

Прочети още: Аз съм зодия Дева

    Второто им име е Колебание. Те са очарователни. Те са пленителни, интелигенти и уравновесени. Или поне се стараят да бъдат, защото това ценят.
    Везните копнеят да живеят в свят, в който няма противопоставяне, а разногласията намират общ език. И на фона на тези благородни идеали за световен мир, равенство и братство, се откроява едно малко тяхно желание – да се справят с

Прочети още: Аз съм зодия Везни

Още статии ...

Астрошепот