Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Дневен хороскоп

   Трети знак на зодиака, подвижен и въздушен е, преобразува идеи, за да общува.

БЛИЗНАЦИ    Вашият хороскоп за днес, 25.05.24

За Близнаците животът е забавно приключение (от 21.05. - 20.06.) 
   В природата му има двойственост, при някои дори като че ли няколко различни души се събират в лицето на един човек. Управител му е Меркурий, който му дава многостранност, променливост и неуловимост. Любознателен, забавен, очарователен, гъвкав, прозорлив, либерален с широк кръгозор, с чудесен усет към детайлите, младежки дух, предприемчив, изобретателен, непредубеден. Двойнствената им природа ги тласка към притежание на две къщи, две коли и т.н.    Понякога са лекомислени, неспокойни, непрактични, бърборковци, податливи на манипулиране.
     Стрелецът е противоположният им знак и от него могат да взаимодействат широкия поглед върху нещата, както и да се научат да използват огромната информация, с която разполагат.
     Духовната им цел е да се научат да сътрудничат и да помагат.
     В работата си Близнакът е непостоянен, комбинира труд и мисли. Наблюдава се противоречие между думите и делата му. Обича работа с много движение и независимост. Подходящите професии за него са книжнината и пресата, склонен е към търговия.
     Външно безгрижното му поведение остава впечатление, че няма влечение към парите. Но, всъщност работи с много радост, но не и безплатно. Обича да харчи за шляене по улиците и за необикновени неща. Необходимо му е желязна дисциплина, за да отдели няколко банкноти за краен случай.
     За сексуалното развитие на мъжът – Близнаци огромно значение има неговият неизлечим романтизъм. Само една любовна фраза може да го задоволи и да заспи напълно упоен.
     За жената – Близнаци рядко се намира идеалният партньор. На всеки мъж трябва да му е ясно, че щом си е взел такава жена все едно,че се е оженил за 5-6 жени. Виртуозна е и способна да привлече вниманието на всеки. Бързо се сприятелява, но не винаги иска дълга връзка. Търси по-добра кариера, отколкото е домакиня. Нейната нервност и неуравновесеност се компенсират с доброта, великодушие и весел оптимизъм.
     В любовта Близнаците вземат много, малко дават, могат и бързо да си заминат без да съжаляват. Благоприятна е връзката им с Водолей.
     Знакът управлява белите дробове, нервната система, раменния пояс и ръцете. Заболяванията са бронхити, неврози, главоболия, понякога счупване на ръцете и др.
     Щастливи символи от околния свят са:
     Храната да е топла, супа или яхния, месо на скара, житни растения. Много плодове и зеленчуци и млечни произведения, мед и масло. Тютюнът и алкохолът е много вреден за тях.
     Подходящи растения са: орхидея, лавандула, момина сълза, сено от всички полски цветя, анасон, ким, магданоз.
     От животните им хармонизира свраката.
     Благоприятни седмични биоритми са през сряда, а сезонът е есента. От 10-годишните периоди е добро третото десетилетие, както и високосните години.
     Щастливите им числа са 2 и 5.
     Подходящи цветове са: оранжев, светло-жълт и синьо-сив.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот