Дневен хороскоп за зодия Водолей

Дневен хороскоп

   Единадесети знак на зодиака, подвижен и въздушен, създава идеи, за да преобразува света.

ВОДОЛЕЙ    Вашият хороскоп за днес, 21.07.24

   За Водолея човек е свободен докато си го позволява (20.01 – 18.02)
    Водолей е възмездие, защото символизира устременият полет на лекокрилата му мисъл в небесната синева, издигането над земното притегляне, откритите отношения и приятелството, прогреса, авиацията. Космоса, изобщо безусловното в живота.    Негови управители са Сатурн, от който получава сериозността, задълбочения ум и способността за себеконтрол, влечението към окултните науки и мистични явления и ядрената планета Уран, която му носи оригиналния интелект, неповторимостта и независимостта му. В общ план Водолей е свободолюбив, интелектуален и търсещ характер, което комбинира с общителност, грижовност, отзивчивост, силна вяра в хуманните реформи, научен интерес, независимост на мисълта и действието, изобретателност, добро приятелство. Понякога е нетактичен, груб, первезна и ексцентрична индивидуалност, егоист, нежелание да се бори за убежденията си, несигурност, непристойно любопитство към хората.
   Лъвът е противоположният му знак и от него може да се научи как да направлява магнетичната си сила в ползотворна посока и да избира онова, което би му доставило удоволствие.
   Духовна цел е да научи как да развие у себе си истинска самоувереност.
   В работата е творец, новатор, инициативен, богат на идеи. Работоспособността му е на пристъпи – в някои периоди е неуморим, в други – отпуснат и вял. При подем може да свърши това, което другите вършат за седмици. Може да бъде астролог, артист, писател, радиотехник, летец и други професии в областта на науката и техниката.
   Водолей не се стреми към богатство, а да развие идеите си и да ги сподели.
   Мъжът-Водолей е напълно нормален в сексуалните действия и желания. Той обаче смята, че жената трябва да бъде защитавана, защото е по-ниско стояща от мъжа.
   Жената-Водолей е весела, сериозна, горда, дори недостъпна, макар че обича разнообразията, развлеченията и насладите. Често проявява индивидуалност в секса, но не изпитва силни емоции.
   Любовта на Водолей е от пръв поглед, малко дава, много иска, не обещава сполука и добри резултати, конфликтен е, противоречив, капризен, егоистичен. Неговата прямота, сърдечност, остроумие печели бързо симпатиите на всички, но често се оставя на съдбата да го люшка от възходи към падения, неопределени бракове, раздели, опасни положения, понякога безисходица.
   Хармонични връзки има с Близнаци, Везни и Стрелци.
   Знакът управлява краката под корените, глезените, кръвта в тялото, гърба и нервната система на човека. Водолей дава спастични смущения и болки в краката, разширени вени, смущения в кръвообращението, сърцебиене и др.
   Щастливи символи от околния свят са:
   Храната да е предимно вегетарианска с малко риба и много течности.
   Растенията: маслина, трепетлика, върбица, черница, дъб.
   От животните му хармонизира паун и орел.
   Щастливите му числа са 9 и 11.
   Седмични благоприятни биоритми има в събота, от сезоните – зимата. През юли да се облича в бели дрехи и пази, защото доминира енергийния канал на сърцето и кръвообръщението, а слънчевите изригвания са    неблагоприятни.
   Подходящи цветове са зеленият, виолетовият, жълтият.
   От кристалите им хармонизират тюркоаз, кехлибар, аквамарин, сапфир, розов топаз, аметист, цветен бисер или корал.
   От металите им подхожда алуминий.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот