Дневен хороскоп за зодия Риби

Дневен хороскоп

   Дванадесети зодиакален знак, подвижен и воден, адаптира емоции, за да съчувства.

РИБИ    Вашият хороскоп за днес, 21.09.23

   Рибата се надява, че в живота ще бъде със своята половинка (19.02 - 20.03)
    Риби всъщност е свързан с кръщението, с пречистването и опрощението, със смирението, символизира страданието и състраданието, платоничните сили над природната грубост. Нейният свят е вътрешният мир, душевните преживявания, а външните успехи не са от значение.
   Управител на Риби е Нептун, който оформя необикновените й съновидения, интуиция, впечатления, ясновидство, телепатия, обогатява я с интереси към музиката и изкуството. В общ план Риби е с чувствителен, мек характер, способна да интерпретира желанията на другия, внимателна и грижовна, доверчива, срамежлива, мистична, мила, отнася се с разбиране към околните. Понякога се самосъжалява, лековерна, склонна да даде всичко за загубена кауза, темпераментна, зависима, бягаща от действителността, обича сензациите, подтисната, твърде емоционална и обвързана с проблемите на другите, склонна към самообвинения за всичко.
   Дева е противоположният й знак и от нея може да научи да се бори повече за собственото си утвърждаване, да усъвършенства многобройните си умения и да добие увереност в силите си.
   Духовната й цел е да разбере смисъла на покоя като служи на другите. В работата е изпълнителна, но пасивна, ако не й е по сърце. Когато настъпи период на криза става неработоспособна. Плаши я отговорността да взема решения, иска да се съобразява с всекиго. За успех в кариерата й липсва вдъхновение, често е печална и уморена.    Трагичният конфликт на нейният живот е между благородството на Риби и себичната благодарност на хората.      Цялостното й същество се бунтува срещу всичко, което разделя хората, но нейният бунт е най-често духовен, а сили да направят нещо не й достигат. Риби повече от другите знаци се нуждае от самодисциплина, защото от нея често излизат несретници и неудачници, сякаш този знак единствен от зодиака не иска да води битка за живот за сметка на другите хора.
   Риби е с богати и интересни дарби и може да бъде медик, духовник, библиотекар, хотелиер, адвокат, човек на изкуството. Ако не бъде безскрупулно използвана, може да не е зле с парите. Необходимо е да проявява по-малко щедрост към близки и повече пестеливост за независими старини.
   Мъжът – Риби притежава богат сексуален живот като доставя неизмеримо удоволствие на своята партньорка.
   Жената – Риби е непоправима романтичка. В своята ранна възраст си създава образи, с които живее по-късно.    Риби е склонна към брак, но тъкмо той не е придружен с много радости. Дълбоката любов най-често я оставя без сили, не й достига твърдост да надделее и партньорът й я оставя за това.
   Знакът управлява стъпалата и лимфите, освен деформации на краката и мазоли, често са болестите на дихателните пътища. Не се изключва злоупотреба с алкохол и наркотици.
   Щастливи символи от околния свят са:
   Храната да е с млечни произведения, плодове и зеленчуци. През пролетта да консумират повече месо, яйца, кремове, зелени салати. Растения: сънотворен мак, лотос, водни растения, водна лилия, дърво-кипарис. Животни: риба, делфин.
   Щастливи числа й са 3 и 7.
   Седмични благоприятни биоритми има в четвъртък, любим сезон – земята.
   Цветове: виолетово, светлозелено, синьо.
   Кристали: Камъните със светли тонове като лунен камък, аквамарин, хризолит и александрит, бисери, перли и всички разновидности на аместита. Перлите лекуват малокръвие у децата и заболявания на черния дроб. Метал: калай. 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот