Най-подробният седмичен хороскоп вече е тук: Везни-финансовото ви положение е позитивно!Дева-издигане в службата!

Дневен хороскоп

 През тази седмица потокът от събития излиза от обичайното русло, животът кипи и се променя. Онези, които жадуват промени, със сигурност ще се възползват от ситуацията и ще напуснат утъпкания път. Повечето от промените ще бъдат социално позитивни. Както и през миналата седмица всеки ще има възможност да направи стъпка към своето благополучие, но за тази цел са нужни желание и сили. В същото време един от доминиращите фактори през тази седмица ще стане егоизмът, мързелът и онези крайности, до които може да стигне човек, преследвайки собствените си интереси по обиколни пътища.

ОВЕН
Вашите постъпки през тази седмица ще бъдат продиктувани по-скоро от подсъзнателни стремежи, отколкото от осъзнати намерения. И затова е възможно вие самите да се изненадате от себе си, канейки се да направите едно, а реално постъпвайки по друг начин. Ако сте натрупали обиди, засегнати сте от несправедливо, накърнили са правата ви или изпитвате всякакви други чувства на неудовлетворение, които се стараете да потиснете, те ще подействат разрушаващо върху здравето ви. Но ако внимателно надникнете в душата си, ще откриете много интересни и нужни неща. Например безкористност, която през тези дни ще проявите в постъпките си към другите. Стремежът ви да контролирате постъпките на другите хора може да ви въвлече в неприятна ситуация, ако не спазите мярката. Както виждате, положението е сложно от психологична гледна точка. Успокоителното е, че в материално отношение нещата са съвсем позитивни.

ТЕЛЕЦ
Напрежението, което сте изпитвали в последно време, към края на седмицата спада. Мнозина от вас досега са губили много сили за работа в екип, старали са да изградят комфортни отношения в работния колектив. Сега най-накрая можете да си отдъхнете малко, да се оставите на чувствата си, пренебрегвайки сметките. Всичко, върху което сте работили в последно време, се е стабилизирало, укрепнало е. Следователно, вие сте постигнали целта. След седмица ви предстои ново усилие, но в друга област. А засега, поне за няколко дни се насладете на естетическата и романтична страна на живота. Почивайки си, вие едновременно ще обмисляте плановете си, а те могат да са множество. Повечето от тях са свързани с работа и творчество. Ако можете да обнародвате и да осъществите през тези дни поне някои от тях, ще затвърдите репутацията си на харизматичен лидер, човек, който привлича хората. Ще си мислите, че щастлив случай или стечение на обстоятелствата е повлияло на вашата кариера, а всъщност всичко е благодарение на вашите способности и заслуги.

Близнаци

 Вашата активност е стигнала до онзи градус, когато съществените промени са неизбежни. И вие с удоволствие вървите към обновление. Дори да не го правите чак с такова удоволствие, постепенно ще ви хареса. С лекота можете да тръгнете на път - реално или виртуално, да смените работата си или просто да захвърлите всичко и да започнете живота си начисто. Моментът е най-подходящ да застанете пред тези, които трябва да ви оценят по достойнство - било то колеги, приятели или онези, от които зависи изпълнението на вашите планове. Ще направите на всички обнадеждаващо впечатление и значи лесно може да постигнете онова, което в друг момент ще ви бъде доста по-трудно. Творческа реализация, духовно израстване и всякакви други виртуални ценности, ако сметнете за необходимо, можете да размените за материални блага.

Рак

Седмицата ще протече спокойно, ако не се занимавате със съдебни искове и не сте предпочели далечни странствания пред домашния уют. За предпочитане е да се съсредоточите върху работата си и обучението. В тази област тече борба с трудности, понякога превишаващи вашите възможности. Ще се наложи да съберете всичките си сили и във вторник да обърнете ситуацията в своя полза. Трябва да правите това меко, избягвайки конфликти и конфронтация на всички нива. Не трябва да се поддавате на чувствата си, старайте се да бъдете колкото е възможно по-прагматичен човек, логичен в постъпките и думите си. Всички ваши вълнения са преходни, а резултатът от постъпките ви ще бъде дълготраен. Не смесвайте емоции и действия. В четвъртък ще трябва да сте в крак с колектива, а не да влизате в противоречие. Ако вие, като човек чувствителен, намерите правилния стил на поведение с околните, към края на седмицата ще се чувствате уверено и сигурно, с каквото и да се занимавате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот