Дневният хороскоп на Алена за петък: Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата

Дневен хороскоп

Дневният хороскоп на Алена за петък

Овен

Разправии в семейството ще ви ядосат сутринта. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не споделяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес. Успехът няма да ви изостави, ако премълчавате и не прекалявате с хвалбите.

Телец

Очертава се сериозен конфликт с ваш стар делови партньор. Обидните реплики, които може да си размените ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата. Не позволявайте проблемите у дома да попречат на работата ви.

Близнаци

Предстоят ви интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа за стартиране на успешни начинания. Ще се обогатите с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм. В личният живот трябва да направите за пореден път важен избор.

Рак

Ще спечелят търговците, но и техните клиенти. Ако търгувате печалбите ще са огромни, а ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си разговори. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви.

Лъв

Очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обед да пожънете професионални и материални успехи.

Дева

Странно добронамерени сте към вашите роднини, въпреки че ви досаждат с исканията си. Всички около вас ще се учудят на вашата сговорчивост и желание да се съобразите с наложените правила на поведение. Стремежът ви към материални успехи ще донесе добри резултати.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот