Дневен хороскоп за понеделник: не се опитвайте да задържате нещо, което си отива от живота ви. И да го направите, едва ли ще успеете да противодействате

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за понеделник - 25 февруари!

Овен
Днес оставете събитията да следват естествения си ход. Дори да ви е трудно да приемете нещо, все пак опитайте, защото съпротивата ви само ще усложни ситуацията. Обърнете внимание на себе си и на душевните си преживявания и не се претоварвайте с работа. Ако чувствата ви залеят, не ги спирайте – така може да се освободите от емоционален товар.

Телец
Днес не си правете никакви крайни заключения, защото има риск да изпаднете в самозаблуждение или пък някой да се опита да ви подведе. Информацията, която получавате, ще бъде противоречива, а нищо чудно и сами себе си да не успеете да разберете. Така че: концентрирайте се върху настоящето и не избързвайте с решенията и с действията си.

Близнаци
Днес се погрижете за себе си така както намерите за добре. Ако си мислите, че проблемите ви идват отвън, това не е така; те просто ви показват какво се случва реално – във вас и във взаимоотношенията ви. Денят е подходящ за по-спокойни дейности – почивката и заниманията с някакво хоби ще ви дойдат добре.

Рак
Днешният ден ще бъде критичен за вас, затова не действайте прибързано и не се опитвайте да контролирате хората и обстоятелствата – така само ще си навлечете проблеми. Изкуството в днешния ден ще бъде да приемете чувствата си и да не обвинявате околните за тях. Ако успеете да направите това, може да се освободите от емоционален товар, който носите отдавна.

Лъв
Днес не се опитвайте да задържате нещо, което си отива от живота ви. И да го направите, едва ли ще успеете да противодействате на промяната – само ще удължите агонията. За много от вас денят ще бъде силно емоционален и едва ли ще бъдете настроени за активна работа.

Дева
Днес отделете малко време, за да останете насаме със себе си и да помислите какво ви пречи да осъществите някаква своя мечта. Вероятно сте привързани към нещо от миналото, което ви пречи да продължите напред, или просто се страхувате да направите промяна. Поразмишлявайте – това ще ви помогне да решите какво да направите, за да подобрите нещата в определена област от живота си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот