Дневен хороскоп за петък: ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, а вълнението и позитивната нагласа ще ви накарат да забравите всекидневните грижи.

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за петък

Овен
Днес бъдете малко по-внимателни при общуването. Хубаво е, че сте честни и открити, но подбирайте по-внимателно думите си, защото има риск да засегнете някого. Възможно е в днешния ден да получите някаква вест или полезна информация.

Телец
Днес преценявайте до каква степен бихте могли да отстоявате своето и кога – да отстъпите. Не е препоръчително да изпадате в крайности, така че се стремете към златната среда. Ако имате конфликт с някого, няма да ви бъде излишно, ако сте малко по-гъвкави.

Близнаци
Днес има известен риск да възникнат опасни ситуации на пътя, така че имайте си едно наум, в случай че пътувате. Не влизайте в конфликти с агресивни хора и самите вие си владе йте нервите. Ако някой ви подразни, дишайте дълбоко – гневът ви бързо ще премине, щом не задълбавате прекалено.

Рак
Днес е по-добре да не се заемате с нещо, което изисква концентрация или повече енергия – едва ли ще успеете да го завършите успешно. Почивайте си повече и наблегнете на приятните занимания и на забавленията. Внимавайте с харченето на пари, тъй като има вероятност да прекалите.

Лъв
Днес способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила, така че колкото повече възможности за забавления и удоволствие си осигурите, толкова по-добре ще се чувствате. Колкото и прекрасно да е било миналото, старайте се да живеете в настоящето.

Дева
Днешният ден е много подходящ за проучвания в някаква област и за сериозни интелектуални занимания. Ще проявявате голяма любознателност и ще искате да достигнете до същината на нещата. Ако имате някакъв проблем, през днешния ден има шанс да го решите, тъй като ще забележите някои детайли, които досега са убягвали от погледа ви.

Везни
Днес любовните срещи и преживявания ще бъдат вълнуващи и ще ви доставят истинско удоволствие. Ако не сте обвързани, флиртувайте на воля, а ако имате човек до себе си, направете заедно нещо забавно. В интимния си живот ще изпитвате желание да експериментирате.

Скорпион
Днес за нищо на света не се връщайте назад – оставете старите чувства и старите рани там, където им е мястото – в миналото, и гледайте само напред. Няма как да се възползвате от възможностите, които ви очакват в бъдеще, ако не простите и не се освободите от излишните емоционални товари.

Стрелец
Днес словото ще бъде мощно оръжие в ръцете ви, така че, ако сте убедени в това, което мислите и правите, нищо чудно да вдъхновите и други хора, без дори да полагате усилия. Има всички шансове това да се случи, но все пак не се опитвайте да карате някого насила да приеме вашата кауза.

Козирог
Днес ще може да му отпуснете малко края и да си позволите повече развлечения и приятни занимания, вместо да мислите за работа и ангажименти. Ако сте някъде на почивка, улучили сте подходящ момент – пътуванията, положителните емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка.

Водолей
Колкото по-богат и интересен е социалният ви живот днес, толкова по-добре. Така че, излизайте повече, създавайте нови контакти и се забавлявайте в приятна компания. Някои от вас може дори внезапно да се влюбите – твърде вероятно е през този ден да се отдадете на летен флирт.

Риби
Днес ще изпитвате желание да мислите малко повече за себе си, вместо да се опитвате да угаждате на другите или да спазвате нечии чужди правила и норми. Продължавайте в този дух – дойде моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот