Хороскопът за събота: щастлив ден, настройте се на положителна вълна

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за събота

Овен
Днес не се опитвайте да правите всичко сами – ако за някакво начинание имате нужда от сътрудничество и подкрепа, точно сега шансът да ги получите е голям. Старайте се да живеете в разбирателство с хората около вас и да правите разумни компромиси, когато се налага, защото това е рецептата за успех в днешния ден.

В този ден се опитайте да си спомните близкото минало. Именно там се крие отговорът на въпроса, който ви измъчва сега. Във връзката си ще трябва да дадете повече от себе си.

Телец
Днес ще откликвате на чуждото страдание и може да усетите внезапен порив да направите нещо добро за някого или да дадете пари за благотворителност. В любовта ще бъдете особено романтични и нищо чудно да проявите жест на внимание към половинката си. Денят ще ви завари в приказно настроение, вашата задача е да не позволите на никого да ви го развали. А такива опити ще има.

Близнаци
Днешният ден е чудесен да вложите енергията си в нещо ново – проект, кауза или начинание, което ви доставя удоволствие. Комуникацията с близки и познати ще тече леко и безпрепятствено, така че не се лишавайте от компания. Днес е много важно да знаете до стигат възможности и силите ви. Не се изкушавайте да покажете всичко от себе си. Просто това не е денят. Бъдете умерени.

Рак
Днес ще се радвате на хармония в дома си. Дори да възникне някакво противоречие, бързо ще го превъзмогнете и нещата ще се оправят. През днешния ден бихте се разбрали лесно дори с враговете си, ако сте готови да участвате в диалог. Сметките рядко излизат верни особено ако непрекъснато броите какво сте получили. Опитайте да преминете в период на смиреност. Точно когато свикнете чудесата в живота ви ще започнат да валят.

Лъв
Ще бъде във ваша полза, ако днес споделяте повече и обсъждате намеренията си със заобикалящите ви – нищо чудно в разговор или дискусия да откриете това, което сте търсили. Проявявайте разбиране към проблемите на хората около вас – това ще ви сближи. Денят не е подходящ за опитването на нови неща. Заложете на добре познатите методи, за да си нямате главоболия с експериментите ви. В края на деня ще получите интересно предложение за почивните дни.

Дева
Днес ще усещате силно потребността да имате човек до себе си и да споделяте с него/нея преживяванията си. Ако няма такъв, може да ви завладее тъга. Не се отдавайте на самосъжаление – със сигурност има човек, които би споделил времето си с вас, дори да не сте обвързани романтично. Днес е ден, в който ще трябва да признаете, че не сте прави. Случва ви се достатъчно рядко, така че ще може да преживеете това събитие. Проявете повече благородство.

Везни
Днешният ден е ключов за вас, защото бележи ново начало и откриване на нови възможности в някаква област от живота ви. Може да си пожелаете нещо, което много искате да ви се случи – енергията на деня е силна и това ще помогне желанието ви да се сбъдне. Денят не е подходящ за споделянето на тайни. Колкото и да ви се иска да разтоварите сърцето си ще трябва да намерите друг начин. Не пренебрегвайте проблемите на родителите си.

Скорпион
Днес външният свят няма да ви вълнува особено – ще имате нужда от време за себе си. Бихте могли да оползотворите това време, като сътворите нещо красиво или като се разнообразите с някакво свое хоби. Днес ви очаква приятно пътуване. Спестете възмущението от изненадата и се впуснете в приключението, което ще ви остави спомен за цял живот

Стрелец
Днес мислите ви ще бъдат заети с мечти и дългосрочни цели. Има всички шансове да успеете да реализирате замисленото, но ще трябва да сте по-концентрирани и да не се отказвате при първата появила се пречка. Малко повече практичност няма да ви бъде излишна. Посоката, в която сте поели е правилната. Спокойствието, обаче, ви се отразява прекалено добре и скоро може да предизвикате нечие желание да бъдете въвлечени в приключение.

Козирог
Днес някои от вас ще бъдете по-изнервени и може да изгубите самообладание или да сте по-резки при общуването си. Имайте предвид обаче, че, ако подхождате с лошо, ще срещнете съпротива или просто излишно ще изразходвате ценна енергия. Този ден ще ви срещне с ваш стар приятел. Не се опитвайте да избягате, но и не се дръжте сякаш вчера сте се разделили. Не бързайте да разказвате живота си в най-малки подробности, дайте думата на другия.

Водолей
Днес ще бъдете настроени да пробвате нови неща, да навлизате в непознати територии и най-важното – да учите. Денят е чудесен за пътуване, за придобиване на нов опит и за образование – ако нещо от тези неща се върти в ума ви, действайте спокойно, защото звездите ще бъдат с вас. Очаква ви изненада. Може да сте шокирани в първия момент, но изчакайте да видите края, преди да реагирате.

Риби
Ако през изминалите седмици сте обмислили добре бъдещите си начинания, сега може да ги стартирате, а има вероятност и да получите съвсем ново предложение за съвместна дейност, което да се окаже доста печелившо. Чудесен ден за романтика и забавления в компанията на любимия човек.
Прекалената сигурност е абсолютно понятие, което често трябва да бъде проверявано. Бъдете близо до нещата, които бихте искали да запазите.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот