Хороскопът за събота: щастлив ден, настройте се на положителна вълна

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за събота

Овен
Днес не се опитвайте да правите всичко сами – ако за някакво начинание имате нужда от сътрудничество и подкрепа, точно сега шансът да ги получите е голям. Старайте се да живеете в разбирателство с хората около вас и да правите разумни компромиси, когато се налага, защото това е рецептата за успех в днешния ден.

Телец
Днес ще откликвате на чуждото страдание и може да усетите внезапен порив да направите нещо добро за някого или да дадете пари за благотворителност. В любовта ще бъдете особено романтични и нищо чудно да проявите жест на внимание към половинката си.

Близнаци
Днешният ден е чудесен да вложите енергията си в нещо ново – проект, кауза или начинание, което ви доставя удоволствие. Комуникацията с близки и познати ще тече леко и безпрепятствено, така че не се лишавайте от компания.

Рак
Днес ще се радвате на хармония в дома си. Дори да възникне някакво противоречие, бързо ще го превъзмогнете и нещата ще се оправят. През днешния ден бихте се разбрали лесно дори с враговете си, ако сте готови да участвате в диалог.

Лъв
Ще бъде във ваша полза, ако днес споделяте повече и обсъждате намеренията си със заобикалящите ви – нищо чудно в разговор или дискусия да откриете това, което сте търсили. Проявявайте разбиране към проблемите на хората около вас – това ще ви сближи.

Дева
Днес ще усещате силно потребността да имате човек до себе си и да споделяте с него/нея преживяванията си. Ако няма такъв, може да ви завладее тъга. Не се отдавайте на самосъжаление – със сигурност има човек, които би споделил времето си с вас, дори да не сте обвързани романтично.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот