Дневен хороскоп за вторник: погледът ви ще бъде отправен изцяло към бъдещето, а нагласата ви ще бъде позитивна

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за вторник - 1 октомври

Овен
Днес ще имате шанс да се разберете дори с хора, с които по принцип имате трудна комуникация, стига да сте по-меки и да сте готови да водите диалог. Не отказвайте покана за среща или за участие в социално събитие – може да се запознаете с интересен човек или да получите подкрепа при реализацията на някаква своя идея.

Телец
Днес не се сдържайте и изразете онова, което чувствате или мислите – ще ви олекне. В служебно отношение денят ще бъде ползотворен – срещите ще бъдат успешни, а може и да имате приятни неформални разговори с колеги.

Близнаци
Днес ще бъдете напълно безпристрастни и преценката ви за нещата ще бъде доста вярна. Ще се разбирате с околните и ще бъдете толерантни към тях. Денят е чудесен за запознанства (включително и в романтичен аспект), а също и за пътувания – преживяванията ви ще бъдат приятни.

Рак
Днес не се опитвайте да контролирате хората около вас – каквото и да сторите, те ще правят онова, което са си наумили и накрая единствено вие ще останете разочаровани. Денят е подходящ да уредите някои финансови въпроси, особено ако планирате покупка на собственост.

Лъв
Днешният ден е много благоприятен за отношенията ви с партньори, независимо дали става дума за интимния или за професионалния ви живот. Ще се радвате на разбирателство, особено ако общувате и сте готови да правите отстъпки.

Дева
Днес ще успеете да се съсредоточите, умът ви ще бъде бистър и ще ви хрумват добри идеи. Интуицията ще ви помага да взимате правилни решения по практични въпроси, така че не отлагайте важни дела за по-нататък през седмицата – условията тогава няма да бъдат така добри.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот