Дневен хороскоп 6 септември: звездите ще ви благословят с късмет

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 6 септември:

Овен

Денят носи успех на Овните. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. тозит ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Денят носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Денят е успешен ден за Телците. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Денят бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре ще трябва да споделите чувствата си. този ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. този ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Денят намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. този ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. тозит ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Денят се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Лъв

Не се претоварвайте. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. този ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утре е по-добре да не пътувате.

Дева

За представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Бъдете борбени.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот