Любопитно

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Някои жени стават по-красиви с годините. Може би си мислите, че те просто са разбрали тайната на вечната младост или са прибягнали до помощта на пластичен хирург, но това не е така. Според астролозите разкрасяването на някои жени се дължи на определени качества в характера им. Ето кои са дамите в зодиака, които стават по-красиви с възрастта.

Прочети още: Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

2021 година ще бъде предизвикателна и динамична. Още от сега са ясни по-благоприятните и не чак толкова благоприятните дни през новата година.

Астролозите съветват да се запознаем с тези дни още сега, за да сме подготвени за всичко, което ще ни поднесат новите 365 дни.

Прочети още: Извънредно: Това са най-хубавите и най-лошите дни през 2021 година

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Венера навлезе във Везни на 27 октомври и ще остане там до 21 ноември. Този транзит ще е чудесен, въпреки че има известно напрежение със Сатурн, Юпитер и Плутон. И не забравяйте Марс, защото Венера ще бъде в опозиция на планетата на войната!  

Ще почувствате, че страстта във вас се разпалва, заради противопоставянето на Марс и това може да бъде чудесно за романтичните връзки или за ежедневието ви, тъй като през това време ще бъдете мотивирани да сте по-амбициозни относно целите и стремежите си. Марс ще бъде директен, докато Венера е във Везни, и можете да възобновите плановете си, които бяхте сложили на изчакване.

Докато Везните се управляват от Венера, любовта и страстта ще бъдат навсякъде около нас. С този транзит можете да мечтаете, да се надявате и да се чувствате по-склонни да романтизирате по време на едномесечния престой на Венера в този зодиакален знак.

Ето и какво да очаквате от Венера във Везни според зодията си:

Прочети още: Любовен хороскоп до 21 ноември: любовта и страстта ще бъдат навсякъде около нас

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Дали това ще бъде годината, в която ще срещнете голямата си любов, или именно 2021 г. ще ви донесе изход от връзка, която ви изтощава? Време ли е за сватба или да нови приключения? Вижте какво са ви подготвили звездите в романтичен план с любовния хороскоп за 2021 г.

Прочети още: Алена с големият любовен хороскоп за 2021: безоблачно щастие, любов и хармония.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Навлизаме в дълбоката есен и преполовяваме месец ноември, който ще донесе на мнозина от представителите на зодиака неповторими и приказни емоции.

За някои месецът ще е изпъстрен с динамични преживявания, любовни трепети и финансово благоденствие. За други ноември няма да е толкова успешен, но все пак обещава нови неща и интересни запознанства.

Вижте какво ви очаква според вашия зодиакален знак.

Прочети още: Любовни трепети и финансово благоденствие вещае Алена за оставащият ноември

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Любовта е красива приказка, но понякога може да е изпълнена и с много предизвикателства. Точно те ни плашат и се отдръпваме. Това не е нужно, защото след всяка трудност, идва щастие. Но от какво се страхува всяка зодия в любовта?

Прочети още: Хороскоп: От какво се страхува всяка зодия в любовта и кога ще срещнем нашата

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

В любовта до края на  октомври ще има два полюса. Единият обещава много романтика, щастие, нови възможности. Другият конфликти, смирение и добре обмисляне на думи и решения. Какво ви очаква в сектора на любовта? Ето какво показва звездната карта.

Прочети още: Седмичен любовен хороскоп: Голямата любов ще бъде до вас и ще ви дари в романтика, страст и смисъл

Още статии ...