Седмичен хороскоп до 25 юли: Душата ви жадува за нови впечатления, дайте ѝ ги

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Може би сега не на всеки му се иска да потъва във философски размисли, лятото е в разгара си. Но ако ви дойде желание за размисъл, препрочетете още веднъж тези редове и поразсъждавайте. Пожелавам на всички лъвско достойнство и увереност в себе си!

ОВЕН
 Текущата седмица е най-доброто време да дадете импулс на своята кариера, така че използвайте възможностите. Можете да получите повишение в длъжност там, където работите, можете да изберете изгоден вариант за нова работа. Критерий за това как да постъпите е вашата лична удовлетвореност или неудовлетвореност в сряда, четвъртък и петък. Това са вашите дни, изживейте ги смислено. Ако на дадения етап не се стремите да пробивате в живота самостоятелно, тогава дайте оценка на своето положение от гледна точка на общата удовлетвореност от живота и отдайте заслуженото уважение на човека, който ви дава тези възможности. Сега във всяка една житейска ситуация пасивната жизнена позиция не е за вас. Жаждата за активност и нарасналите сили спомагат за бързата реализация на всичко, с което се заемете. Жизнерадостта и оптимизмът привличат към вас хората, помагат за популярността и успеха ви не само в работата, но и в любовта. Вие смело взимате отговорни решения, преуспявате в работата, радвате се на любовта и почивката, побеждавате в спорта и в конкуренцията.

ТЕЛЕЦ
   Текущата седмица е една от най-благоприятните за вас през тази година. Вие обичате конкретните неща и се стремите да получите материален резултат - ще го имате. Обичате комфорта и вкусната храна - пазете се, защото през тази седмица излишните килограми ви се лепят много лесно. Можете ефективно и много да работите - сега е моментът да разширите сферата на своята дейност. Най-благоприятните дни през тази седмица за вас са петък, събота и неделя. Семейните дела също изискват вашето участие - близките ви очакват внимание, подредбата на жилището ви увлича и привлича. Това може да влезе в противоречие с професионалните ви ангажименти, ще се наложи да търсите баланс или да уточните приоритетите си. Онези, чиято задача е създаването на семейство, ще постъпят мъдро, ако сключат брак или направят годеж в събота - такова решение ви носи богатство и деца. Стара любов ще надникне при някои от вас, предизвиквайки смут. Ако от петък до неделя осъществите реални стъпки в кариерата или направите своя социален избор (къде да се учите, например), ще получите възможност да се издигнете на по-високо социално ниво и ниво на благосъстояние.

БЛИЗНАЦИ
  Вниманието на мнозина Близнаци сега е насочено към пътуване и роднини. До четвъртък се запазват големите шансове за успешен бизнес при предприемчивите хора. В края на седмицата ситуацията се променя и преди да се прави каквото и да е, ще трябва да се вгледате в новосъздалите се обстоятелства. Вземете си почивка в четвъртък и петък. През тези дни е висока вероятността от възникване на сериозна ситуация, влошаваща финансовото ви състояние. Бъдете готови да бъдете проконтролирани, глобени или може да ви поставят пред необходимостта принудително да плащате. В събота вашата активност и комуникативност няма да донесат съществен резултат, затова не си струва да се предприема нещо важно или още по-зле - нещо ново. Неделя е начало на тактическа корекция на житейски обстоятелства - по-нататъшният ход на събитията в голяма степен ще зависи от влиятелен роднина, от неговата воля и власт. Ако сам за себе си сте си най-големият авторитет, вие решително и безапелационно ще покажете или публикувате своята позиция, своето мнение по някакъв важен въпрос. Възможно е да направите това по пощата, чрез интернет или с други съвременни средства на общуване. Обмислете, формулирайте концепцията си, за да не се изложите. В неделя вечер намерете възможност да си починете добре, не се поддавайте на обидите и краткото неразположение.

РАК
  Понеделник е тежък ден - поне така ще ви се стори на вас. Вие прекалено присърце приемате всяко противопоставяне на вашите желания от страна на близки и познати. Може да ви ядосат и проблеми със собствения автомобил или прекалено стриктен катаджия. Всичко е за кратко, повярвайте. Още във вторник се намира лек и оригинален изход от най-трудната на пръв поглед ситуация. В началото на седмицата документите се оформят лесно или отпада изобщо необходимостта от тях. Ако ви интересува пътуване в чужбина или възможност за повишаване на образованието, през тази седмица ще стане възможно да се побутнат събитията, да се развият и конкретизират. Например, може да получите по-бързо задграничен паспорт или да се реши благополучно юридически въпрос. Най-подходящият ден за подобни мероприятия е вторник. Деловите договори и важните обществени мероприятия са успешни в понеделник, вторник и събота. В четвъртък ще ви бъде трудно да намерите общ език с ръководството и подчинените. Постарайте се дискусиите да не се превърнат в преливане на пусто в празно и деклариране на лични емоции по един или друг повод.

ЛЪВ
Във вторник се раждат първите лъвчета през тази година. Тези деца ще притежават неукротима фантазия, някакъв талант и повишена емоционална чувствителност. Тези, които ще празнуват рожден ден през тази седмица, ги очаква една съвсем благоприятна година - възможност да повишат благосъстоянието си и да пораснат в длъжност. Служителите Лъвове през тази седмица могат да очакват повишение и по-голяма заплата. Най-големи възможности да подобрите материалното си положение ви се предоставят през почивните дни. Заетите в сферата на туризма и развлеченията, могат да спечелят прилични пари. Предприемачите могат интензивно да развиват бизнеса си. В неделя се постарайте да не изяснявате отношения, да не се поддавате на съблазнителни обещания, защото не всичко ще стане така, както ви обещават. Не толкова добре, но не и толкова зле. Може дори да не се опитват да ви измамят, просто сега сте склонни всичко да разбирате "не така". Затова през седмицата, особено в петък и неделя, дръжте портфейла и сърцето си затворени. Като се забавлявате и увличате, правете си сметката. Бъдете особено нащрек, ако сте родени в средата на август.


ДЕВА
  Текущата седмица ви се дава за иницииране на желаната житейска ситуация. Ако направите нещо през тази седмица, то ще даде бързи и обилни кълнове. Флирт може да доведе до брак, любов - до бременност, бременност - до благополучно раждане. Очаква ви успех в търсенето на достойна работа, само трябва да се раздвижите. Ако искате да направите нещо полезно за своето дете, със сигурност ще го постигнете. Най-голямо удовлетворение от своя труд и живота като цяло ще изпитате в събота. Успешно взет изпит, спечелен конкурс или награда. Това не се случва толкова често. Цялата седмица ви дава широки възможности не само да постигнете нещо, но и да се поглезите, да се погрижите за здравето си, да получите субсидии, да направите желани големи покупки за професионални нужди - компютър, кола... Спортните натури ще бъдат доволни от своите постижения, болните ще могат да направят полезна стъпка по пътя към оздравяването си, да се полекуват с държавни средства. С други думи, правете онова, което лично за вас е нужно и важно. През следващата седмица такива възможности ще имате много по-малко.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg