Алена: небето се преобръща, щастие и любов ви обгръща

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.29 (7 Votes)

Седмичен хороскоп до 24 юли:

Овен

Даденият период ще бъде доста успешен за вас особено що се отнася до кариерата и финансите. Ако през изминалите седмици и трябвало да полагате повече усилия, за да постигнете целите си, сега това ще се случва по-лесно. В случай че трябва да проведете важна среща или да сключите договор, направете го в началото на седмицата.

Телец

Има голяма вероятност някой да ви подтикне да извършите промяна. Бихте могли да започнете да се държите различно, да се нагодите към обстоятелствата, но може и да се разубедите да искате нещо, което не ви върши работа, да смените мнението си по определен въпрос. Каквото и да се случи, опитайте да се отнасяте положително към промените дори когато не са предизвикани от вас.

Близнаци

Периодът е подходящ да направите сериозни промени във всекидневието си, така че да се чувствате по-добре и да постигнете баланс, който по една или друга причина е бил нарушен. Възможно е обаче да се наложи да се откажете от нещо – например от вреден навик или от натоварваща връзка. Не се притеснявайте да го направите. Промените ще бъдат за ваше добро.

Рак

Ще разрешавате по-лесно проблемите си, ако се опитате да гледате безпристрастно на ситуациите, в които попадате. В случай че ви е трудно, може да обсъдите притесненията си с някого, но гледайте да е човек, който няма отношение към темата и ще ви каже искрено какво мисли. Проявявайте малко повече разум – ударите ли го на чувства, ще започнете да се самосъжалявате и едва ли ще постигнете напредък.

Лъв

Вниманието на много от вас ще бъде заето със семейни проблеми. Съществува голяма вероятност преживяванията ви да имат отношение към миналото. Чувствата ще ви връщат към нещо, което вече се е случило. В случай че през следващите дни ескалира конфликт, помислете дали не става дума за разиграна по нов начин предишна ситуация. Ако е така, звездите ви дават шанс този път да проявите зрялост.

Дева

На преден план ще излезе темата за личните граници, които поставяте. Ако се чувствате преуморени или в дадена област сте стигнали до етапа „не мога повече“, замислете се дали някой или нещо не черпи от енергията ви. Отдавайте по-голямо значение на личните си потребности и желания. Ако искате да се освободите от вреден навик, нещо, за което не сте имали воля, сега може да опитате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg