Любовен прашец поръсва тези 4 зодии през юли

Юли

С идването на лятото, някои от зодиите са жадни за приключения, емоции и ще започнат да ходят по срещи. Скоро ги чакат много вълнения, тръпки и нищо чудно да си намерят мечтаното гадже през лятото.

Овен

Те са огнени знаци и вече копнеят за по-динамичен и вълнуващ живот. Ще се гмурнат бързо в забавленията, ще флиртуват и ще ходят по срещи. Изгарят от желание да намерят своята тръпка. Овните са много страстни зодии, имат нужда да разпуснат след скучната пролет и почти през всеки уикенд от лятото ще имат вълнуващи срещи.

Телец

Телците имат нужда да общуват повече през красивото лято, да се свързват с другите на по-дълбоко ниво, да водят смислени и дълбоки разговори. Те са много чувствени зодии и вече копнеят за физически контакт, за целувки и прегръдки. Това буквално ще ги излекува. Първо ще искат само да ходят на срещи, да флиртуват с някого и да имат интимни отношения, но не и сериозна връзка. Но по-късно ще осъзнаят, че търсят стабилна връзка.


Водолей

Тези знаци имат много енергия. Началото на годината беше труден период за тях, но скоро ще си възвърнат силите, енергията и ще се почувстват на място. Чакат ги много вълнуващи дни. Ще почувстват неща, които никога преди не са чувствали. Може да не успеят да създадат много сериозна и продължителна връзка, но определено ще са в настроение за срещи и любов. По принцип не са романтични, но сега това ще се промени.

Риби


Рибите просто обожават да са във връзка. Те мечтаят за любов от малки, харесва им да се чувстват специални и единствени. След дългата пролет, те ще търсят дълбока, истинска и сериозна връзка. Ще искат да намерят човека за тях и да му се посветят. Може да изпробват някои приложения за запознанства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот