Любовен хороскоп за края на юли: нежен полъх на щастие и красота

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Настроението ви ще е романтично, а излъчването ви – мистично.

Овен

Не се очакват романтични изненади през тази седмица. Ако сте на почивка и си „точите зъбите“ за поредната лятна свалка, най-вероятно няма да се случи. Дори да успеете да врътнете някой и друг флирт ще е краткотраен и не особено впечатляващ. И докато за необвързаните ще е все пак някакво разнообразие, то за обвързаните си е направо перфектно. Няма да изпитват чувство на вина заради евентуална изневяра и няма да навредят на отношенията си.

Телец

Не си насрочвайте и дори отлагайте уговорените срещи, когато сте в лошо настроение. В такива моменти сте в състояние да си изкарате яда върху първия попаднал пред погледа ви човек и със сигурност ще оскърбите половинката си с някоя необмислено изтърсена дума. Настроението ви след ден-два ще се оправи, но неприятното впечатление от случката ще остане между вас като пукнатина в стъклена чаша.

Близнаци

Любимият човек може изненадващо да ви атакува с прояви на неоснователна ревност. Реагирайте спокойно и не се сърдете. Всъщност, той/тя се терзае от съмненията си много повече от вас. Вместо това помислете как да му/й помогнете, като го/я убедите, че подозренията му/й са безпочвени.

Рак

Повод за размяна на чести, но сравнително остри реплики с любимия човек може да стане типичната ви мнителност и подозрителност в съчетание с навика ви да говорите с недомлъвки. Може би си заслужава да направите един експеримент. Дайте малко повече свобода и самостоятелност на половинката си или както се казва „пуснете го/я на дълъг повод“. Установявайки, че не е излъгал/а доверието ви със сигурност ще се почувствате неудобно от собственото си поведение.

Лъв

Не позволявайте на околните да се намесват в личните ви отношения. Поставете ги на място още при първия опит. Напомнете им, че самите те си имат достатъчно нерешени любовни проблеми, че да отделят време за вашите. Ако все още не сте попаднали в примката на любовта, погрижете се за външния си вид. Поне едно от новите ви запознанства ще се окаже с добри перспективи.

Дева

Връзката ви ще премине през критичен период. Осигурете си малко лично време, в което да размислите дали си заслужава да продължите да сте заедно или е по-добре да „теглите чертата“ и да не измъчвате нито себе си, нито него/нея. Ако все пак решите да направите компромис, то помислете си дали не му/й давате „втори шанс“ за седми път.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg