Хороскоп на Оксана за последната седмица на юли: сърцето и душата ви ще се докоснат до любовта

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ако усещате, че сте стигнали до задънена улица по отношение на финансите и до този момент не сте намерили удовлетворителна работа в това отношение, шансовете ви да намерите изход значително се повишават.

Овен

Съдбата през тази седмица стимулира вашите творчески способности, подхранва хъса към живота. Това е именно онова, което не ви стигаше през последните два-три месеца. Приповдигнатото състояние на духауха ще ви помогне да вземете реванш там, където не успяхте през пролетта, или да се увлечете от нещо ново. Някой ще се влюби, друг ще намери себе си в нова дейност, носеща удовлетворение. Вероятно най-вече ще ви вълнуват нещата около децата ви и това със сигурност ще повиши вашия жизнен тонус. През тази седмица и през целия август ще имате повече радостни събития в живота си, възможности за развлечения и почивка. Предприемачите в най-скоро време ще преразгледат характера на своите инвестиции, ще намерят по-изгодно предложение. Със сигурност ще направите нещо, което ще ви позволи да се гордеете, а околните ще одобрят и потвърдят вашите постижения. Ето и главното - правете онова, което ще ви позволи да изпитвате уважение към себе си. Откажете се от ситуация, в която се чувствате зависими, не победители, а победени. Вашите дни са петък и събота.

ТЕЛЕЦ
   Съдбата ще стимулира важни семейни събития, ще подпомогне изводите от един около деветгодишен период в живота ви и ще даде възможност да започнете изкачване на следващото ниво в своите семейни обстоятелства. Няма всичко да се получи веднага, но можете смело да планирате за следващата година създаване и разширяване на семейството, подобряване на условията на живот. Съдбата носи енергетиката на преобразяване, може би ви е време да преобразите и ролята си в семейството? Опитайте се да помечтаете за това в четвъртък, петък и събота. Още по-добре ще бъде, ако огласите своите оформени намерения и направите макар и малка стъпка в желаната посока. След известно време, ако искате, ще съумеете да се преместите от един дом в друг, да направите основен ремонт, да обновите обстановката. Можете да продадете старото и да придобиете ново жилище. Ще смените работата си, ако сегашната нанася някакъв ущърб на семейството. Жената може да зареже кариерата си, заради семейството. Онези, които още нямат свое семейство, ще разберат колко то им е необходимо и ще се настроят към създаването му. Може да възникне важен въпрос във връзка с вашите родители. Онези, които са родени на границата между април и май, в по-голяма степен ще възприемат този импулс и ще попаднат в съответните обстоятелства дори въпреки волята си. Всички останали Телци ще бъдат много по-свободни от неизбежното и ще могат при желание да положат усилия в желаната посока.

БЛИЗНАЦИ
  През тази седмица вие възприемате импулс, който скоро ще ви тласне към активизация на интелектуалната дейност или ще събуди желание за промяна на местоживеенето, за мобилен стил на живот. Скоро ще имате кола, ще тръгнете на кратко пътуване, ще започнете обучение. На някои ще се наложи да се заемат плътно с ремонт на своя автомобил. Обстоятелствата могат да поискат да се включите активно и в решаването на въпроси, свързани с роднини или съседи. При съответната професия се разширяват възможностите за публични изяви по радио и телевизия, отваря се възможност за публична дейност, набелязва се някакво пътуване в чужбина. Всичко това ще спомага за вашата популярност, няма да изисква големи разходи, напротив, ще ви донесе доход. Хората на интелектуалния труд в близките седмици и месеци ще разширят своите професионални контакти извън страната. Събитията няма да са кой нае колко значими, но кръгът от познания и от хора, с които общувате, се разширява. Най-главното е, че ще можете да се избавите от онова, което сега се възприема като проблем, тежест - проблемна кола, досаден роднина или съсед, невзети изпити, надвиснали неприятности. Бъдете сдържани и спокойни в понеделник.

РАК
  Най-важни за вас стават личните ценности, общото състояние на финансите и недвижимото имущество. През следващите седмици и месеци може да се промени самият начин за получаване на доходи. В четвъртък, петък и събота си изяснете доколко сте удовлетворени от своето финансово и имуществено положение. Може да си направите баланса писмено. Задължително ще удовлетворите някоя своя потребност да купите нещо скъпо и ценно. До края на годината ще ви привлича непреодолимо именно разкошът, а не предметите от първа необходимост. Това увлечение може да е и вследствие на вашата работа. Много е важно през тази седмица да тествате степента на своята увереност или неувереност в утрешния ден и в зависимост от това да си изработите стратегия на поведение за втората половина на годината. Ако усещате, че сте стигнали до задънена улица по отношение на финансите и до този момент не сте намерили удовлетворителна работа в това отношение, шансовете ви да намерите изход значително се повишават. Само не бездействайте. В сряда може да предприемете най-активни и безкомпромисни действия в собствен интерес, рязко да промените създалата се ситуация, която ви тежи. А после вече да стъпите върху нови релси.

ЛЪВ
  Съдбата през тази седмица ви засяга най-непосредствено, носи енергетика на "преображение". Всеки, който празнува рожден ден в сряда, четвъртък и петък, се преобразява физически, нравствено или духовно. А и всички останали лъвове в една или друга степен ще се преобразят, ще надскочат самите себе си. Възвишените чувства могат да се надигнат в душата на онзи, който в последно време е преживял тревожни и трудни обстоятелства. Личната мъка и социална криза се преодоляват. Максимално се засилва личностното ви начало, зареждате се с нова енергия и ентусиазъм. През целия август ще бъдете погълнати от самите себе си - от своята външност, здраве, умения. Околните скоро ще забележат, че сте се променили към по-добро - от нова прическа до мащабно обновление на гардероба или дори козметични операции. През втората половина на седмицата започва благоприятно време за начало на дългосрочни проекти, които ще донесат полза не само на вашата външност, но и на здравето ви. Ако се каните да отслабвате, сега е моментът да започнете диета. Вашето отношение към живота и към някого от околните започва да се променя постепенно, но дълбоко. С други думи, сега е моментът за начинания, които са необходими именно на вас, а не на някой друг. Само се пазете да не ви обсеби прекалено много собствената ви персона.

ДЕВА
  През тази седмица вие усещате вътрешен импулс, който ражда психическа сила. Тя ще ви помогне през текущата година да преодолеете всеки, дълбок, скрит психологически проблем. Ще се отвори изход на задънената улица, не е задължително да става дума за събития, а по-скоро вътрешна, душевна задъненост. Ако всичко е наред, значи сте късметлия. Въпреки това във всяка Дева в скоро време може да изплува на повърхността старателно скривана тайна, което колкото и да е странно, ще облекчи психическото ви състояние. Могат да се появят и скрити професионални въпроси или да възникнат романтични отношения с човек, който ще се окаже много близък в духовен план. В най-лошия вариант може остро да почувствате, че сте вечен длъжник на съдбата си. Този душевен катарзис е необходимо да бъде преживян. Необходимостта от определена саможертва в следващите седмици и месеци може отначало да се засили, а след като честно си отработите поетите ангажименти, да загуби актуалност, освобождавайки ви от "кармичния" дълг, от дълга на съвестта. През целия август вие периодично ще изпитвате желание за уединение - това е полезно и възстановява силите. По-лошо ще е, ако чувствате безизходицата на самотата, без да можете да си помогнете. Желано или принудително, уединението винаги идва, когато е необходимо човек да се "порови" в себе си. Така че направете го доброволно, ще облекчите душата си. През тази седмица се включва програма за освобождаване. Вашето освобождаване. Тя може да даде резултати не веднага, а примерно в течение на година. Неспокоен ден е вторник. Бъдете предпазливи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg