Идващата седмица ще е извор на щастие и късмет за 4 зодии

Август

Хороскопът до 13 август:

Овен
  Сега вие виждате себе си с очите на другите хора и искате да спечелите признанието на тези други хора - било то съратници, съперници или любими - не ви е скучно в това разнообразно общество. За вас е важна също така и реализацията в обществения (публичния) живот. За мнозина главни сега стават съпружеските и романтичните отношения. Ако сте от твърде деловите и предприемчиви хора, значи преживявате етап на създаване и укрепване на договорните отношения като основи на бъдещия бизнес. Във всеки случай този важен етап от живота ви ще заеме примерно целия август и част от септември. Прекалено високата импулсивност ще ви пречи. Постарайте се да се съгласите на компромис, формализация и законност. Обективно сложната реалност ви позволява да се проявите в тези условия от най-добрата си страна. Във вторник и сряда сте изпълнени с ентусиазъм. Четвъртък и петък са най-трудните дни през седмицата.

ТЕЛЕЦ
 За вас август е традиционно "семейно" време през годината. Сега вие сте прагматични, работоспособни и обаятелни в онази степен, която ви е необходима за собствените цели. Вие не просто омайвате околните, а дипломатично и настойчиво прокарвате онова, което смятате за нужно. Успешни сте в рамките на закона и професионализма. Превръщайте съперничеството в сътрудничество с вашите условия. Прекалено многото работа или усложненото здравословно състояние във вторник могат да се отразят негативно върху общия труден фон на деня. Той дава възможност да действате ефективно във финансов план, привличайки към себе си ресурсите на отделни хора и организации. Най-продуктивна сега е дейността със социален и правен характер. Трудните дни са четвъртък и петък. В неделя няма да успеете да се измъкнете от обществено или светско мероприятие, но то определено ще ви достави удоволствие.

БЛИЗНАЦИ
 Домашните обстоятелства и битовата рутина влизат в известна степен в разрез с вашите лични инетерси, но няма как да се скриете от тях. Сега не изпитвате и не проявявате никакъв ентусиазъм: няма за какво и за къде да бързате. Целият август и септември ще се наложи да се занимавате с едно и също - множество дребни практически ангажименти, както битови, така и служебни. Приоритет обаче е битът. Влюбените хора живеят по-наситен живот, в който се преплитат различни теми, създаващи разнообразие и понякога драматизъм в живота. Във вторник, сряда, неделя животът ще затрепти с позитивни нюанси, а в четвъртък вечерта и петък сутринта ще ви отрезви много силно. В живота на повечето от вас обаче едва ли ще се случат нещо много съществено.

РАК
  Отношенията с важни за вас хора и особено съпружеските отношения сега не са леки. И колкото повече наближава есента и края на годината, толкова повече вие ще изпитвате зависимост от тези отношения и натиск отвън. По-зле е ситуацията, ако този натиск е от страна на официални лица и организации. Избягвайте дългове и съдебни процеси. Властните, волеви хора и бюрократичната машина подлагат някои от вас на изпитание "на счупване". Към тези "някои" се отнасят в голяма степен юнските Раци. Силният ще издържи, слабият задълго ще попадне в зависимост и ще загуби значителна част от своя статус. Не е важно каква ще бъде тази зависимост - психологическа, професионална или финансова. В четвъртък събитията акцентират именно върху тази страна на живота ви и тогава нещата ще станат по-разбираеми. В петък можете да се доверите на стар познат.

ЛЪВ
 В живота на рождениците през седмицата нееднозначно се формират отношенията с брачния партньор. Или вие мамите, или вас ви мамят. Не само партньори и познати - на вашия път все по-често през тези дни се срещат хора, опитващи се да проверат вашата доверчивост. Най-много са те през почивните дни. И всичко това е защото вие сега не гледате на околния свят реално. В понеделник това може да повлияе негативно на семейния ви живот. Във вторник и сряда топлите багри на живота временно ще скрият неприятностите. В четвъртък и петък битовите въпроси ще са на дневен ред. Светските и романтични познанства украсяват живота, приятно общуване е възможно дори в кратки пътувания. Родените през първата десетдневка на вагуст ще получат възможност за нови, много полезни контакти. При необходимост - с перспектива за брак или делови договор. Не бързайте обаче с това до октомври.

ДЕВА
   Сега вие се отличавате с пълна самостоятелност в интелектуалната и професионална област. Авторитетите за вас не значат нищо, важни са ви само собственият опит и знания. Това предполага определена отговорнсот, която вие с готовност поемате върху себе си. Въпреки това, не може да се каже, че сте стабилни в своето мнение и изводи. В края на седмицата обстоятелствата могат да ви накарат да промените мнението си или да си вземете своите обещания обратно. През тези дни, особено в четвъртък, може да направите грешки и допуснете неточности, които ще се наложи да поправяте до средата на септември. Бъдете по-вниматели и не бързайте, когато работите с документи. Грешки и пропуски ще се отразят на кариерата и репутацията ви. Всички, особено отговорните изявления и документи обнародвайте в петък - тогава това ще значи нещо.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот