Топастролог за август: съдбата ви дарява със щастие и любов

Август
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Август е един от най-красивите летни месеци. Звездната карта показва, че ни очакват разнообразни емоции, интересни събития и нови възможности. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Дами, очаква ви доста благоприятен месец, особено по отношение на работата. Въпреки това бъдете предпазливи. Някои от вас може да решат да се запишат на някакво обучение. По отношение на парите ще се чувствате стабилно, спокойни. Пред вас може да се отворят нови възможности за допълнителни доходи. В любовта също ще бъдете удовлетворени, а партньорът няма да спира да ви доказва, че може да разчитате на него. По отношение на здравето, внимавайте с храненето, спортувайте редовно.

Жената Телец

Очаква ви един сравнително спокоен август. Работата ще ви носи удовлетворение, ще ви остава време и за пътувания и забавление. Въпреки това звездите ви съветват да не се отпускате. Успехите изискват постоянство. За някои от вас, които са в сериозна връзка е възможно да настъпят ситуации на неразбирателство с партньора. С парите няма да имате затруднения, ако харчите разумно. Грижете се добре за себе си, ако имате стресови ситуации, намерете начин да балансирате със спорт, йога, почивка и т. н.

Жената Близнаци

Очаква ви динамичен месец, дами. В професионалната сфера са възможни възходи и падения, затова ще трябва да полагате двойно повече усилия. Въпреки това имате възможността да създадете нови бизнес контакти. Хубавото е, че дори да има препятствия пред вас, те ще са временни. При семейните са възможни разногласия, които по някакъв начин да са свързани с имущество. През втората половина на месеца, нещата ще се стабилизират. Не харчете излишно и не пренебрегвайте дори малките неразположения.

Жената Рак

През август ще бъде важно да не се забърквате в съмнителни дейности и да не рискувате излишно. Близките и семейството ще ви носят удовлетворение. Въпреки това бъдете търпеливи и внимавайте с излишните емоции, за да не си развалите комфорта. Любовните отношения може да издържат изпитанието на времето. Възможно е нещо във връзката ви да ви разочарова и ще трябва да положите големи усилия, за да върнете всичко в релси. Месецът е наистина добър за увеличаване на доходите ви. По отношение на здравето може да се наложи да бъдете по-предпазливи. Не неглижирайте здравословното хранене и почивката.

Жената Лъв

Дами, август определено може да се нарече вашият месец! В работата ви ще бъде вълнуващо, а вие сте готови да завоювате нови върхове. Ще печелите добре. Периодът е благоприятен за планиране на нови идеи или пък за намиране на нова работа, за тези от вас, които търсят. Необвързаните дами може да имат вълнуващи срещи. Сериозно обвързаните ще осъществят някои от идеите си за почивка, преоткривайки се с любимия човек.

Жената Дева

Първата половина на месеца може да бъде напрегната за вас и за семейната среда. Възможни са конфликти, затова ще бъде важно да внимавате с думите и действията си. Избягвайте споровете. Връзката ви се нуждае от романтика. С любимия човек се опитайте да внесете повече положителни емоции. По отношения на парите може да има допълнителни приходи, но и преразход. Ограничете капризите и излишните харчове. Бъдете много предпазливи по отношение на храната и напитките, особено по време на ваканцията.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg