­Хороскопът на Алена за последната седмица на септември: Позитивни промени очакват някои зодии следващите дни

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (4 Votes)

Ще се подобрят доста неща около вас – за едни в професионален, за други в личен план. Всичко това ще се отрази добре на мислите, желанията и динамиката ви на живот. Ще има какво да ви радва и носи хубаво настроение.

Овен

Ще влагате безусловно енергията си от край до край, във всичко което е важно за вас – семейство, работа, пари, пътувания. Творческите ви виждания ще намерят проявления в заниманията ви и ще ви носят духовна наслада. Това ще ви помогне с по‐малко усилия да внесете промени в условията на работа и живот.

Неуморни сте и ще се стараете да покажете повече от интелектуалния си потенциал и възможности, което ще дава много добри резултати. Имате планове и цели, заради които ще се развивате в различни посоки. Спазвайки докрай поетите ангажименти, ще се радвате на коректност от страна на партньорите. При спортуващите са възможни проблеми в костната система и ставите – предупреждава в хороскопа си Алена.

Телец

Покрай много преживявания и впечатления от последните дни ще мислите и анализирате случващото се около вас и ще търсите отговорите на куп въпроси. Ако се смирите духовно и се отнесете с повече вяра във всичко, което е добро и в полза на повече хора, ще отбележите напредък в живота си. Не търсете причини за недоволство в себе си. Вдигнете поглед напред и се възползвайте от новите възможности. Важно е да контролирате егото си и да избягвате бурните обяснения и скандалите.

 Близнаци
Ще продължите със заниманията, започнати от предишните дни. Верни на себе си и уверени във възможностите си, ще заложите на творчески виждания и нестандартни решения при много от въпросите, които ви вълнуват. През следващите дни ще създавате условия за реализация на идеите си, привличайки към тях и други хора. Оригиналността и смелите ви решения и действия ще направят живота ви пълноценен и интересен. Много хора се нуждаят от вас и ще бъдат доволни да бъдат в обкръжението ви, защото във ваше лице виждат някой, които намира изход за всичко.

 Рак
На себе си и на всички покрай вас демонстрирайте, че вярата ви в доброто е силна, и ще откриете нови перспективи. В същото време не се преуморявайте и се въздържайте от активни натоварвания, защото психиката, ставите, нервите и настроението ви ще са чувствителни на всяка промяна. Насочете енергията си за градивни цели, като подчините обстоятелствата на каузата си. Чакат ви печалби, но спечеленото харчете с мисъл – съветва Алена .

 Лъв
Ще трупате опит и ще оптимизирате бюджета си, възползвайки се от всяка появила се около вас възможност. Без да разчитате на случайността, сами ще търсите пътища за реализации, отчитайки растящите си нужди и поривите за изява. Старателно ще изпипвате детайлите в работата си, справяйки се с възможните затруднения и промяна на обстоятелствата. Използвайте силата си за конструктивни и печеливши занимания и взимане на решения. Работете не само за себе си, но и за всички, които ви заобикалят.

 Дева
Ще се засилят контактите ви покрай проектите и работата, от които се интересувате. Следвайки програмата си, в началото на идната седмица ще постигнете видим напредък в делата си. Това ще ви накара да разширите екипа си с професионалисти, на които може да се разчита сега и в бъдеще. Използвайки истината като отправна точка във всяко свое начинание, ще работите и живеете по-спокойно, без натоварващи ви емоции.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg