Вижте любовният хороскоп за Везни, Скорпион и Стрелец през септември

Хороскоп по планети

Трябва да внимавате във всяко едно отношение, защотоможе да се наложи да понесете доста тежести като пренатоварване. Ще има дни на възходи и падения във вашата кариера, но като цяло този месецще се окаже положителен за вас.

Везни

В началото на този месец, очаквайте да се появят някои проблеми между вас и партньора ви. Може да станете по-чувствителни. В средата на септември вероятно ще се почувствате импулсивни, за да изведете взаимоотношенията си на друго ниво, но този период може да не ви подкрепи и ще се наложи да се сблъскате с някои неблагоприятни ситуации в семейството.

Изглежда, че този месец ще пожънете успехи в професионалната сфера. През втората десетдневка очаквайте по-големи постижения на работното си място. Ако искате да разширите професионалните си качества, този месец е благоприятен за това. Много е вероятно да проявите търпение,спрямоотношението на забележки или упреци отстрана на вашият шеф.Към края на месеца, бъдете така добри да не влагате емоции, както и да вземате импулсивни решения. Трябва да избягвате да бъдете безотговорни на работното си място, за да избегнете неблагоприятните последствия.

Като цяло финансовото ви състояние може да се подобри през този месец. Не се изключва вероятността да получите някои парични облаги, бонуси или повишаване на възнаграждението.  В случай, че искате да инвестирате парите си, може да намерите добри начини към средата на месеца. Препоръчително е да планирате финансите си предварително, за да избегнете евентуални проблеми и парични загуби. Към края на септември трябва да внимавате, защото има вероятност да похарчите доста парични средства за излишни неща.

Скорпион

Възможно е в самото начало на септември да почувствате, че не изпитвате наслада от връзката си. Това е така, защото този месец ще ви донесе много изпитания за вашата любов и романтични отношения. Ако сте семейни, се опитайте да бъдете по-практични и отговорни, за да укрепите семейните взаимоотношения и да направите живота си по-интересен. През третата десетдневка, ще се наложи да се справите с някои перипетии в личен план. Опитайте се да споделяте повече своите чувства и емоции с половинката си.

Препоръчително е през септември месец да обърнете сериозно внимание на вашите качества в професионален план, защото има сериозна опасност да сте „забравили“ някои от вашите професионални познания. Към втората десетдневка може да очаквате неприятности в професионален план. Бъдете по-активни и усърдни на работното си място, защото отпускарския сезон е вече зад гърба ви. Към края на месеца, нещата в работната сфера лека полека ще влязат в необходимия ритъм.

Този месец ще се окаже малко по-сложен за вас във финансово отношение. Вероятно, ще изпаднете в чувство на обърканост, неадекватност или невъзможност да оперирате правилно с вашите финанси. Затова трябва да бъдете изключително внимателни, за да не претърпите финансов колапс. Като цяло не се очертава месецът да бъде благоприятен във финансов план. Възможно е да претърпите загуба на пари, кражби, нередности с кредитните карти, заеми и прочие.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот