Есента наднича, а Звездите наричат завръщането на щастието и любовта

Септември

 Любовен хороскоп за септември

Лятото си отива и на негово място идва златната есен. Но какво очаква всеки един зодиакален знак в любовен план през месец септември?


Септември ще бъде слънчев за представителите на зодия Овен. Любовта ще бъде около вас и определено ще ви следва, където и да отидете.

Необвързани: Опитайте се да отделяте повече време на почивката. Именно на някое приятно местенце ще срещнете човек, който ще ви стане много важен.

Обвързани: През този месец с половинката ви ще бъдете на романтична вълна. Свещи, цветя, филми – ще има от всичко по много!

За Телците първият месец от есента няма да е най-щастливият. Няма да се случи нищо лошо, но определено няма да летите на крилете на любовта.

Необвързани: Не се престаравайте в действията си, защото няма да се увенчаят с успех. Просто се фокусирайте върху себе си и изчакайте месецът да приключи.

Обвързани: Опитайте се да сте в хармония с половинката си. Проявявайте търпение и прекарвайте времето си заедно, почивайки си от всички около вас.

Очаквайте само свади и отрицателни емоции. Месецът ще е тежък за вас и нищо няма да ви върви по вода. Не се поддавайте на емоциите си, защото само ще усложните положението.

Необвързани: Гръм и мълнии! Сякаш целият свят е срещу вас. И най-красивата ви рокля няма да ви помогне да привлечете вниманието на момчето, което сте си харесала.

Обвързани: Почти всяка разправия с половинката може да прерасне в скандал, затова се опитвайте да избегнете конфронтациите. Иначе рискувате да имате един тежък месец.

Месец септември ще бъде изключително благосклонен към Рака. Ежедневието ви ще бъде изпълнено с добро настроение и много енергия и ще преодолявате с лекота всяка трудност.

Необвързани: Действайте импулсивно. Просто се забавлявайте и ще видите, че ще бъдете душата на купона и най-желаното момиче.

Обвързани: Поглезете половинката си и ѝ покажете колко много я обичате. Живейте за мига и правете каквото искате, без да се притеснявате от ограниченията. Радвайте се на времето си заедно, защото то е безценно.

Месец септември е идеалният момент да се впуснете в романтични преживявания, но внимавайте с прекалените емоции, за да развалите настроението на всички.

Необвързани: Използвайте чара си, за да привлечете вниманието на момчето, което харесвате. Не се поддавайте на притеснението и се впуснете в нова връзка, макар и да не смятате, че тя ще бъде дългосрочна.

Обвързани: Разнообразете ежедневието си. Бъдете по-усмихнати и по-разумни и със сигурност слънцето на топлия септември винаги ще грее на вашата улица.

Септември идва с нови сили и приятни преживявания за емоционалните Деви. Усмивката ви ще ви отваря врати и дори няма да има нужда да внасяте здрав разум в околните.

Необвързани: Отдайте се на момента и го изживейте с мечтания човек по най-добрия начин. Позволете на романтичната ви личност да ви завладее и ще си осигурите само хубави спомени.

Обвързани: Любов, любов и пак любов! Постарайте се да разнежите половинката си, защото след това ще прекарате 30 незабравими дни на релакс, романтика и щастливо бездействие.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот