Петте романтични зодии, които ще засияят от любов тази Есен

Септември

Ето кои са най-нежните зодии, които знаят как да поддържат връзката страстна и вълшебна.

Везни

Един от най-любящите и нежни знаци. Везните не се страхуват да поставят партньора на пиедестал и да заявят любовта си пред целия свят. В романтичните връзки везните в началото го карат полека, но когато се убедят, че са влюбени - така повишават темпото и показват колко страстни могат да са. Все едно са в еуфория. Дават всичко за човек, който се грижи за тях.


Риби

Имат невероятни фантазии и голямо въображение. Може да не са най-чувствените любовници, но са много страстни във връзките и най-важното - не са егоисти. Посвещават се на партньора, цялото им внимание е насочено към него. Правят всичко, за да докажат, че за тях това е най-красивият и фантастичен човек. Раздават се и правят романтични изненади.


Лъв

Лъвовете са познати с това, че обичат те да са звездите и да са под светлините на прожекторите. Когато обаче се влюбят истински, те карат партньора да се чувства като кралска особа. Превръщат го в център на внимание, хвалят го, показват на другите какъв прекрасен човек е. С лъвовете никога не е скучно, измислят вълнуващи начини за прекарване на времето и ви обсипват с внимание.

Овен

Решителни, буйни, енергични. Изключително страстни са във връзките. Искат партньора да усети, че те са много уверени. Знаят как да правят комплименти и често обсипват половинката с мили думи. Но са и изключително емоционални и бързо се палят. На никого няма да му е скучно с овен, кръвта винаги ще кипи, дори емоциите могат да погълнат прекалено другия човек.


Скорпион

Най-чувствените знаци. Скорпионите са мистериозни и не разкриват напълно какво мислят и чувстват. Когато обектът на любовта им е наоколо обаче сякаш пламва пожар и атмосферата се нажежава. Дори околните могат да го почувстват. Връзките им са пълни с емоции, нестихващи страсти и приятни изненади за половинката.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот