Седмичният хороскоп на Алена до 5 септември: любовта ви чака

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Пред теб се откриват безкрайни простори, пътувания, приключения, странни събития, които ще стимулират твоя интерес към живота.

Овен

Седмицата обещава да бъде особено емоционална и пълна с контакти. Приготви се за това, плановете ти във всеки един момент да бъдат нарушени от теб самия. Седмицата не разполага към организираност и рутинна работа, но призовава към приключения, така че има голяма вероятност изкушението да наруши монотонността на живота ти. Това е добър период за активен отдих, спорт, излети, нови преживявания и нови впечатления. Избягвай конфликтите, не прекалявай в нищо и седмицата ще ти донесе доста положителни емоции.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

По-добре не очаквай разбиране и подкрепа от околните - разчитай на себе си. Бързо ще се ориентираш и ще намериш отправна точка, когато не се осланяш на друг. Важно е да откриеш нов подход към нерешените проблеми и към въпросите от близкото бъдеще. Опитай се да погледнеш критично към себе си и ситуацията. Във финансовата сфера ще се радваш на неочаквани приходи. В букета за тази седмица трябва да добавим от всичко по малко: работа, личен живот, отдих, светски събития, малка покупка (за теб или за децата ти), пътуване извън града през почивните дни, вечер в шумна компания.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Никакви непредвидени обстоятелства, не могат да нарушат ритъма ти на живот.Така че седмицата обещава да премине продуктивно, особено ако успееш да не се дразниш на досадни пречки и егоисти. Краят на тези седем дни ще премине под знака на пасивността и релаксацията. Всъщност, това ще бъде много хармонична пасивност. Звездите не изискват от Близнаците повишена енергичност и на теб самия едва ли ще ти се иска да бъдеш активен. При възможност се отпусни и не предприемай нищо и това ще бъде правилното решение.

РАК 22.06 – 23.07

Само напред и никакви съмнения! Сега ти се предлага да реализираш безразсъдно идеите си, без да се страхуваш. При това имаш категорична забрана да се съветваш и да даваш съвети. Налага се да действаш самостоятелно! Обаяние и чувство за хумор – сега са най-добрите помощници към успеха. Ще направиш всичко, за да ти се възхищават. Не се възгордявай! В личен план силно чувство може отново да преобърне живота ти. Струва ли си да се съпротивляваш? В работата колкото по-оригинални са идеите ти, толкова по-голяма печалба. Главното е да успееш да реализираш своите идеи.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Готов си да търсиш в почти всеки свой приятел или познат признаци на консерватизъм и ретроградност. Ще те изважда от равновесие нежеланието на другите да приемат твоите мисли и идеи. Това поведение не може да се обясни с нищо друго освен с проявата на егоцентризъм и непреклонен инат. Ще продължиш да настояваш упорито на своето до края на работната седмица. През уикенда твоите емоции ще станат положителни и заразителни (в добрия смисъл на думата), а плановете и идеите - интересни. Като цяло, тези дни са изключително благоприятни за нови запознанства и реализация на почти всички проекти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Сега Девите стават истински представители на собствения си пол: жените - чувствителни, чаровни и великодушни, а мъжете се превръщат в истински мъже - благородни и силни. Ще се стремиш към такива ситуации в живота, в които да можеш да проявиш истинските си качества и черти на характера. Това е време за любов, но по-скоро платоническа или романтична, отколкото физическа.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg