Нашият астролог: 4-те зодии с нова любов през есента

Октомври

Тази есен някои зодии ще се влюбят отново. Ето кои са те и какво ги чака през следващите няколко месеца.

Телец

Ще се срещнете с човек от миналото си, с който никога не сте усещали искри. Времето обаче променя хората.

Те оформят характера си спрямо това, което са преживели и започват да придобиват черти, които не са били присъщи за тях преди. Именно в това ще се влюбите - във всичко ново, което не сте познавали досега.

Този човек ще прояви интерес към вас, но няма да ви го покаже още в началото. Ще трябва да се потрудите за любовта му. И без това така е по-вълнуващо...

Рак

За сърцето ви ще се борят двама души. И това не е никак изненадващо. Напоследък сте придобили увереност, която се вижда от всички и ви кара да изглеждате неустоими.

Дори не е нужно да търсите любовта, тя сама ще ви намери. Ще ви грабне ума и сърцето, ще ви остави без дъх и ще ви накара да си припомните какво е взаимната любов.

Най-хубавото нещо на света. Ако нещата се развият добре, догодина може да създадете семейство. Да... толкова бързо ще стане!

Козирог

Не мислете за това, което нямате, а ценете всички качества, които притежавате. В живота ви ще се появи човек, който ще ви покаже колко безценни сте всъщност.

Ще ви обгрижва, ще ви прави комплименти и ще ви докаже, че има сериозни намерения към вас. Мястото, на което ще се срещнете е място, на което никога не сте били.

За това идните няколко месеца не отказвайте покани, излизайте по-често навън и се забавлявайте от сърце.

Риби

Хората казват, че който търси - намира. Поведението ви крещи, че имате нужда от любим човек до себе си и в това няма нищо лошо.

Близък приятел или колега ще улови тези вибрации и ще се доближи до вас. Ще поиска да ви опознае, а след това така силно ще се влюби във вас, че няма да повярвате.

Очакват ви позабравени трепети, незабравима първа целувка и още по-незабравима първа среща. Бъдете готови за началото на една нова и вълнуваща връзка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот