Дневен хороскоп за четвъртък: любовта дава знак на мечтите и романтичните ви чувства

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за четвъртък - 14 октомври

Овен

Самотните ще се радват на внимание и ще имат успех във флирта и забавленията през късните часове на деня. А семейните двойки търсещи стабилност в отношенията и комфорт ще се радват на прекрасен диалог с партньора си.

Днес, може да усетите някакво напрежение около изразяването на творческите ви идеи и възникналите противоречия. Опитайте се да не се подавате на емоциите и да не изпадате в агресивни атаки.

Претеглете добре плюсовете и минусите на всяко едно бизнес предложение и четете дребния шрифт, тъй като там може да се крие ключът към правилното финансово решение.

Телец

Поради позицията на пламенния Марс, днес може да сте доста емоционални, избухливи и ревниви. Съмненията ви спрямо партньора ви ще са във върхови стойности и буквално от мухата може да направите слон.

Доминиращият Плутон ще ви попречи да продължите работата си по проекта, с който сте се захванали. Денят ви може да е доста напрегнат и стресиращ от работната атмосфера, в която слушате само критика и забележки.

Така наречените „безопасни“ инвестиции и сделки могат да се окажат подводен камък, от който да пострадате и да загубите пари, така че винаги имайте едно на ум, че няма нищо сигурно и безопасно в днешната икономика.

Близнаци

Днес, ще се радвате на много внимание и мили жестове от страна любимия ви човек. Ще ви се отдаде възможността да направите връзката си още по-стабилна и устойчива на всякакви неблагоприятни влияния.

Това да сте независими на работното място, ви носи истинско удоволствие и днес ще имате поле за индивидуална изява. Планетите ще са на ваша страна да впечатлите колеги, шефове и клиенти.

Вече знаете как да правите пари, така че продължете да прилагате същите печеливши стратегии и останете смирени. Помощта за нуждаещи се хора ще ви бъде върната стократно.

Рак

Планетата на любовта дава знак на  мечтите и романтичните ви чувства. Очертава се чудесен ден за срещи, без значение дали сте обвързани или търсите вашата половинка.

Чудесен ден за създаване на нови контакти и партньорски отношения в бизнес средите. Създадените връзки днес ще дадат своите плодове в бъдеще, така че бъдете възможно най-социални и комуникативни в този ден.

Бъдете пример за подражание за всички от вашето семейство като им покажете как и за какво да харчите парите си рационално. Децата ви ще получат ценен урок по финансова грамотност.

Лъв

Търсещите партньор в живота, може да го открият първоначално в интернет пространството. Семейните могат се радват на чудесен ден със своите най-близки приятели.

Днес, ще имате възможността да отбележете големи постижения във вашият професионален живот. Лидерските ви изяви няма да останат незабелязани и дори ще бъдете аплодирани и наградени за своят труд.

Ако имате нужда от финансова инфекция, то вашите родители и близки ще са първите, към които може да се обърнете и няма да ви бъде отказано. Искайте заем, само ако е наистина наложително и се касае за разходи свързани със здравето ви.

Дева

Луната днес  ще ви даде чудесна възможност за забавления, приключения и опознаване на нови места с вашият партньор.

Ако вие сами не оценявате високо работата си, то може да си създаде много стресови ситуации от неправилно взети решения. Преценете добре какво влагате в работата си и дали получавате реалното заплащане за труда си.

Погрижете се за увеличаването на вашите спестявания и създаване на авариен фонд за непредвидени ситуации. Ако мислите, че сега финансите ви са в добро състояние, то винаги може да добавите още към спестовната си сметка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg