Астролози: Тези 3 зодии няма да ги бъде през Ноември

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Астролозите определено имат трудната задача да изготвят, както дневни, така и месечни и годишни хороскопи, персонализирани за всяка една от зодиите. И с настъпването на месец ноември се оказва, че три от зодиакалните знаци няма да бъдат много помилвани от звездите през този период.

Както добре знаем, всяка зодия си има силни и слаби моменти през астрономическата година. Нека да видим за кои три зодии този месец няма да бъде много сполучлив и защо.

Един от тези зодиакални знаци е Козирогът.

Родените под този знак трябва да бъдат наясно, че вероятността през този месец плановете им да не се осъществят е много голяма. Определено ще изпитат затруднения както на работното си място, така и в личен план, но това не трбява да ги притеснява.

Важно е да знаят, че това е просто един кратък период от годината, който ще отмине и не е нужно да го приемат твърде лично. Интересно предупреждение е да се внимават с химикалите, които използват за почистване в дома си.


Месец ноември няма да бъде силен и за Везните.

При тях съществува сериозен риск за провал на работното място. Има голяма вероятност шефовете им да останат недоволни от резултатите, които са постигнали Везните в работата си.

За разлика от Козирога, Везните няма да имат проблем в личен план.


И третата зодия е Телецът.

Той също няма да има особено много късмет и сполучливи дни през месец ноември. Въпреки че ще жънат успехи на работното си място, Телците ще изпитват сериозни затруднения, за да могат да постигнат целите си.

Очаква се да имат проблеми и в личен план.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg