Самата Вселена вещае щастливо бъдеще за 3 зодии през идните дни

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Астролозите предсказват нов период през ноември, който ще зарадва няколко зодиакални знака с глобални, изключително позитивни промени. Предупреден, значи въоръжен, считат астролозите и настоятелно препоръчват да се подготвите за предстоящите промени.

Това трябва да се направи, за да се забравят миналите неуспехи и да се затвори вратата зад тях възможно най-бързо.

16 ноември символизира емоционалния възход за три знака на зодиака. Всеки ден за тях ще бъде успешен, целеустремен, пълен с надежди за щастливо бъдеще.

Специалистите съветват да се занимавате с обичайните си дела, но ако е възможно, опитайте се да занулите дълговете си, при условие, че съществуват. И също така да уредите отношенията си с роднини и близки.

Всеки един от тримата щастливци трябва да запомни главното – щастието не трае вечно и трябва да използват всички прелести на тези дни.

Напълно възможно е периодът на успех да продължи до Нова година. Но това не означава, че трябва да посветите този период само на собствената си личност. Би било хубаво да обърнете внимание и на близките си. Повярвайте, Вселената веднага ще забележи такива добри дела и ще ви се отблагодари.

16 ноември е нещо като втори рожден ден за тези знаци, начало на поредица от дни, когато им е позволено да правят всичко, каквото си искат. Би било хубаво да помислите за нещо по-възвишено и да наберете смелост в дните на този благорпиятен период, за да сбъднете най-съкровените си мечти.

Хармония ще царува в душите ви през втората половина на ноември. Дори завистливите хора няма да могат да ви навредят, ще бъдете просто недосегаеми, сияещи, самата Вселена ще ви предпазват от зли очи.

 

Лъв

 Лъвовете са в състава на късметлиите, които ще навлязат в нов период на 16 ноември, обещавайки им да решат всичките си проблеми. Напоследък постоянно сте в затруднения и малко сте уморени. Свикнали сте да печелите победи винаги и навсякъде. Този период ще ви даде такива възможности. Няма да е нужно дори да „размахвате меча си“, всички проблеми ще изчезнат магически. В семейството най-накрая ще настъпят мир и покой, празнотата в душата, която сте усещали напоследък, ще изчезне.

Скорпион

 Скорпионите вече са преразгледали възгледите си за обкръжението и за живота си като цяло. Да се ​​каже, че Скорпионите са намерили позитивни моменти при преоценката на ценностите си, няма да е напълно вярно. Основната грижа в последните месеци за Скорпионите са били неуспешните лични отношения. Трудно ви е да намерите човек, сходен по дух, но не губите надежда и в периода от 16 ноември отново ще започнете да пренареждате успешно личния си живот. Изхвърлете лошите мисли от главата си и започвате да живеете за себе си. Крайно време е да го направите!

Телец

 Телецът ще започне своя период на възход с милосърдие и миротворческа дейност. За вас винаги е важно да сте в комфортни условия и стабилно състояние. Предстоящият период ще ви зарадва с важни решения, които най-накрая ще можете да реализирате. Искате винаги да сте уверени в бъдещето и вашите действия. И ще получите такъв шанс, не се съмнявайте. Звездите ще ви подарят много положителни емоции и приятни моменти. Ако започнете да носите отговорност за вашите действия и думи, то скоро ще се убедите, че всяко ваше желание ще бъде изпълнено бързо.

източник: www.edna.bg

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg