Нова любов, сватба или развод: Какво ни очаква през 2021 година според зодията?

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.75 (2 Votes)

В навечерието на годината на Металния бик звездите подготвят изненади в любовния живот на всяка една от зодиите. Повелителят на 2021-а година се свързва не само с търпеливост, сръчност, но и с гордост и упоритост. Астролозите съветват през този период да работим усилено, да започнем нов бизнес и да създадем семейство. Ето какво може да очаква всяка зодия в любовта.

Овен

Мотото на Овена е да набележи целта си и да я постигне. През 2021-а година самотните представители на този знак имат голям шанс да срещнат сродната си душа. Но те трябва да проявят търпение и да изчакат настъпването на втората половина на годината.Онези, които имат до себе си любим човек, се очаква да преминат на ново ниво във връзката си - чувствата ще станат по-силни. Най-важното е те да не се съпротивляват на тези промени.

Телец

В началото на годината при представителите на този зодиакален знак ще се усети застой в любовта. Но това има своите преимущества - както Телците, така и техните партньори се нуждаят от време, за да се заредят с вдъхновение.В крайна сметка развръзката ще е щастлива - любовта ще осветява всичко около Телците. Тези от тях, които са в търсене на половинка, ще се изправят пред препятствие - собствената си инатливост.

Близнаци

През 2021-а г. дори свободолюбивите Близнаци ще решат да минат под венчилото. Ако техният партньор е готов да ги подкрепи дори в най-необичайни им действия, звездите обещават щастлив съюз.Съветът към Близнаците е да се научат да разчитат знаците на съдбата. Възможно е съвпаденията да се окажат повече от случайност и да поставят началото на шеметна любовна история.

Рак

Раците е добре да се откажат от минали връзки и от копнежи по бившия партньор. Време е те самите да поемат инициативата.Тези, които са обвързани, ще се насладят на хармония и пълноценна връзка. Прекараното време с любимия ще създаде солидна основа за истински и трайни чувства.

Лъв

За Лъва звездите подготвят изненада. Той ще открие сродната си душа в отдавна познат човек и това ще се окаже наистина неочакван обрат на съдбата.Изненади има и за представителите на знака, които вече са избрали спътник или партньор в живота. Лъвовете може да научат тайна, която коренно ще промени връзката им. Някои от тях ще бъдат изправени пред избор - да простят или да си тръгнат.

Дева

Девите най-после ще открият в своята половинка това, за което отдавна са мечтали. Партньорът им ще промени поведението си към по-добро. Девите ще се научат да прощават грешките и да забравят обидите.За някои представители на знака съдбата е подготвила среща с интересен човек.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg