Любовен хороскоп на Оксана за месец декември: Сложете хубавата си усмивка и я носете уверено

Декември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Какво ни очаква в любовта през последния месец от 2020-та година? Нека разберем какви трепети ще преживее всяка зодия и какво са ни подготвили звездите.

Овен

Тази година определено беше тежка за представителите на зодия Овен. След всички скандали, раздели и периоди на тъга, последният месец  ще бъде хубав и цветен.

Обвързани: Чака ви спокоен декември. Ще бъде хармоничен и с половинката си ще се радвате на спокойни вечери и червено вино. А ако решите да бъдете по-спонтанни, ще прекарате и някой друг романтичен уикенд.

Необвързани: Обикаляйте смело по молове и магазини, защото точно там ще срещнете някой, който ще ви хареса. Сред купищата дрехи и козметика на намаление ще намерите и специалния подарък за себе си.

Телец

Щурата година на Телеца ще завърши малко по-спокойно, доколкото е възможно, разбира се. Няма да му липсват преживявания, но поне ще бъдат-романтични.

Обвързани: Нахлупете шапките и ръкавиците и отидете на кънки на лед или на разходка в парка. Дръжте се като деца и се радвайте на всичко около себе си, така ще превърнете връзката си в приказка.

Необвързани: Ще срещнете любовта на живота си именно тази Коледа. Радвайте се на празничните дни, дръжте се естествено и ще постигнете желания ефект.

Близнаци

Отпуснете се и се забавлявайте. Празници са! Вложете всичката си изобретателност и шеметност в отношенията си с близките и приятелите си и ще си осигурите един незабравим декември.

Обвързани: Спокойно може да се каже, че и двете страни на Близнаците ще бъдат щастливи и удовлетворени от живота. Организирайте семейно събиране и се позабавлявайте с излагащи снимки и смешни истории.

Необвързани: Сложете си най-яркото червило и най-високите обувки. Време е за купон, а именно там ще срещнете човек, който ще ви стане изключително ценен.

Рак

Перфектният месец за емоционалния Рак най-накрая е тук. Светлинки, коледни филми и вкусна храна. Дори тези раними души ще бъдат доволни от настроението на света. Пък и ще бъдат близо до семейството си, което те обожават.

Обвързани: Време е за романтика. Най-добре подарете на половинката си одеяло за двама и прекарайте празничния месец пред телевизора, гледайки коледни филми.

Необвързани: Запознанство след запознанство ще затрупат иначе срамежливия Рак. Но явно Коледа прави чудеса, тъй като дори той ще захвърли задръжките и ще се раздвижи на дансинга.

Лъв

Огненият Лъв ще прекара един вълнуващ месец. Освен куп подаръци, ще се радвате у на вниманието на близките си, което ще ви направи най-щастливите на света. Да не забравяме и вкусната празнична трапеза.

Обвързани: Половинката ви ще ви глези през целия месец. Просто се хванете за ръката му и се оставете един път той да е лидер - няма да съжалите. Ще се насладите на много вкусотии и хубави спомени.

Необвързани: Сродната ви душа е някъде наблизо. Сложете коледната шапка и празничния пуловер и станете нечий подарък. Освен това не забравяйте за близките си и разпръснете малко от светлината си и върху тях.

Дева

Гирлянди и елхи! Дойде любимият месец на Девата. Подреждане, украсяване, хубава храна и много усмивки ще присъстват във всеки ден от декември за практичната зодия.

Обвързани: Какво искате за Коледа? Помислете си и ще го получите. Месецът наистина ще е пъстър и богат на романтични преживявания и мигове под имела. Приказките наистина съществуват и вие ще се убедите в това.

Необвързани: Студеното време няма да ви прави впечатление, защото ви очакват горещи преживявания. И няма нужда да ги търсите, те сами ще ви намерят. Сложете хубавата си усмивка и я носете уверено - така ще си спечелите куп обожатели.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg