Любовният хороскоп на Оксана за 2022г: изпълнена с емоции и щастлива година

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)

       Любовта ще заема важна роля в живота ви през цялата 2022 година. Ще имате шанса да поставите основи на взаимоотношения, за които до момента само копнеехте. Контролирайте емоциите и се стремете да се наслаждавате на подаръците, които съдбата ви поднася.

Овен

     2022-а ще ви донесе усещането, че до момента сте живели със затворени очи. Сетивата ви ще се отворят за нови усещания, които ще внесат много повече щастие, разбирателство и незабравими мигове в ежедневието ви.
            Изключително важно за вас е още с настъпването на януари да насочите съзнанието си към по-духовен начин на живот. Освободете се от летаргията и безразличието, защото това няма да ви донесе нищо позитивно в интимната сфера през февруари и март.
     Любовта и взаимността ще са въпрос на компромиси и усилия и от двете страни. Избягвайте рутината и еднообразието в ежедневието си.
     През април намерете достатъчно причини да осъществявате кратки пътувания за удоволствие в компанията на интимната си половинка.
     В случай че сте свободни от сериозни взаимоотношения в любовта, не е изключено в периода май – края на юни да срещнете партньор, с когото ще се чувствате така, сякаш сте го търсили цял живот.
     Двойките, които са дълго време са заедно, ще почувстват нов импулс. Приемете с отворени обятия новостите, нахлуващи в живота ви през юли – септември. Загърбете резервираността си към малките и възрастните членове на семейството си, тъй като рискувате да нарушите съществуващия баланс във взаимоотношенията с настъпването на октомври.
     Не приемайте за даденост любовта и вниманието на най-близките и обичани от вас хора! Постарайте се да осъществявате с хъс копнежите и фантазиите си, защото те ще внесат повече блясък във интимния ви живот през ноември – декември.

Телец

     Изпълнена с емоции и щастливи мигове ще е 2022 година за необвързаните представители на знака. Ще имате множество шансове да срещнете човека, който ще ви кара да се чувствате истински разбрани и оценени за това, което сте в действителност.
      Най-голямата награда за всички вас ще бъде, че няма да изпитвате необходимост да се криете и да се преструвате на личности, каквито в действителност не сте. Вероятността да минете под венчило ще е най-голяма докъм 24 ноември.
     Трайно обвързаните ще направят важна крачка за освежаване на връзката си. Ще изпитвате потребност да внесете значителни промени в ежедневните си навици още през първите три месеца от годината.
     През април, май и юни любовта ще заема важна роля в живота ви, тъй като ще се уповавате на мнението на партньора до себе си. Постарайте се да не прехвърляте напрежението от деловата сфера в личния си живот, тъй като това ще намали блясъка и спонтанността на взаимоотношенията ви с интимната половинка през месеците юни, юли и август.
     С внимание и желание вниквайте в думите, споделени от възрастните или най-малките членове на семейството ви. Случайна среща с близък приятел през септември може да преобърне изцяло досегашния ви стил на живот.
     Взимайте разумни решения за предприемането на каквито и да било промени, като преценявате реалистично докъде се простират възможностите ви.
     През последните три месеца на 2022 ще имате шанса да планирате пътуване за удоволствие, което ще постави начало на нещо ново в живота ви като цяло. Не забравяйте да се наслаждавате на живота си, така сякаш няма да има утре!

Близнаци

    Любовта ще ви съпътства през цялата 2022. Очакват ви страсти, романтика и сериозни увлечения за свободните представители на знака.
    През януари – март част от вас ще обмислят възможността за трайно обвързване, а други ще имат вълнуващо запознанство, което коренно ще промени живота ви.
    Семейните ще изпитат потребност да подобрят вече изградените си взаимоотношения с интимната половинка. Споделяйте мислите и чувствата си, защото това ще е  начин да се освободите от някои съмнения.
    В периода април – юни поддържайте баланса между работните си ангажименти и времето, което прекарвате в компанията на обичания от вас човек. Погледнете живота си през розови очила и се наслаждавайте на наградите, които ви дават звездите.
    С благодарност и уважение се отнасяйте към хората, които ви подкрепят във всяко ваше начинание. Децата ще играят важна роля в живота ви. Посвещавайте им достатъчно време, за да ги предпазвате да предприемат нежелателни ходове.
    Летните месеци се отдайте на развлечения и празнувайте по малките и големите поводи, които имате в семейството си.
    С позитивна нагласа приемайте новостите, настъпващи в живота ви, защото те бъдат източник на множество незабравими мигове още преди края на годината.
    След средата на септември моментът е подходящ за осъществяването на поредица от пътувания по работа и за удоволствие.
    Към края на ноември част от вас ще вземат съдбовното решение да кажат „Да” на любимия човек до вас. Също така е подходящо до края на декември да започнете и нова любовна връзка.

Рак

    2022-а ще донесе хармония, разбирателство и щастие в дома и в отношенията с обичаните от вас близки. Ще успеете да погледнете по нов начин на връзките, които имате в това направление.
    Януари ще постави на изпитание чувствата на трайно обвързаните.
    През февруари – март изкажете на глас потребностите си и не се страхувайте, че ще бъдете неправилно разбрани от интимната си половинка.
    През април е възможно част от вас да направят изключително неразумна стъпка в интимната сфера, която може да коства щастието ви. Не очаквайте някой друг да поеме удара за постъпките, които самите вие сте предприели.
    Самотните представители от знака ще срещнат любовта, която ще преобърне живота ви през периода май - юли. Постарайте се да бъдете по-отворени – споделяйте мислите и чувствата си, защото в противен случай ще останете неразбрани.
    Непрекъснат източник на положителни емоции ще бъдат децата в семейството ви. Постарайте се да изпълнявате ангажиментите в дома си, които поемате към родители или малките.
    През периода август – октомври семейството и интимната половинка ще ви подкрепят във всяка ваша крачка, така че не се колебайте да ги направите съпричастни на плановете, които градите за настоящето и бъдещето.
    Запомнете, че след септември ще трябва да заплатите на изключително висока цена необмислените постъпки в любовта.
    Октомври и ноември внимателно предприемайте всякакъв вид промени в дома си. Възможно е да възникне необходимостта да се преместите от едно населено място в друго.

Лъв
    В любовта 2022 няма да е еднозначна, особено ако не сте склонни да правите компромиси, за да уравновесите съществуващите благоприятни и негативни аспекти. Докажете пред себе си, че силата на желанието и вътрешната мотивация може да внесат порядък в личния ви живот, дори и по-голямата част от обстоятелствата в това направление да не зависят пряко от вас.
    През първите три месеца от годината не започвайте мащабни промени, които могат да нанесат поражения върху отношенията ви с възрастните членове на семейството ви. Не е изключено да имате и известни грижи около най-малките членове на семейството си. Направете необходимите стъпки в края на март да внесете повече топлина в отношенията си със заобикалящите.
    Вярвайте в щастливата звезда, под която сте родени, дори и в личен план да изживеете сериозен крах през април. Не се насилвайте да бъдете с някого, който не уважава усилията и търпението, което проявявате.
    Възможно е много от вас да бъдат застигнати в периода май - юли от нова любов (партньорство), което ще даде нов смисъл на живота ви.
    През август – октомври не позволявайте мрачните мисли да обсебят съзнанието ви и да повлияят на емоциите ви и на взаимоотношенията с прякото обкръжение.
    Имайте предвид, че в края на септември е възможно да сте обладани от желанието за трайно обвързване или от стремежа да внесете друга промяна в семейното си положение.
    Създавайте си достатъчно благоприятни условия през октомври и ноември, за да прекарвате повече време с близки, приятели и децата в семейството ви.
    Не загърбвайте възможността да простите за нанесена ви обида от човек, на когото сте имали безгранично доверие.
    Декември използвайте за пътуване до отдавна желани от вас дестинации!

Дева

     През 2022-а любовта ще играе значима роля в живота ви! Коригирайте някои свои досегашни представи, особено ако не веднъж сте съзнавали, че те много повече ви затормозяват отколкото да ви носят каквито и да било ползи.
     Демонстрирайте готовност за промяна с някои отстъпки в отношенията си с възрастните членове на семейството ви през периода февруари – април.
     Проявете гъвкавост в комуникацията и използвайте докрай възможностите, които приятел ви предоставя, особено през месеците януари и август.  Обърнете внимание на нещата, които са от изключителна важност за вас.
     През юни самотните представители на знака ще срещнат любовта, а двойките, които все още не са узаконили своята връзка, ще вземат това съдбовно решение.
     Нищо конкретно не предприемайте в любовта през първата половина на август! Ще сте предпочитана компания от приятели и близки, но имайте предвид, че не всеки ще бъде чист в помислите си към вас.
     Обмислете внимателно възможността да закупите недвижимо имущество, дори и това да е свързано с взимането на заем. Най-подходящият за това момент е началото на октомври – ноември.
     През декември направете цялостна равносметка на приятелствата и познанствата си, като се опитате да се освободите от тези, в които усещате, че не са взаимни симпатиите и готовността за саможертва.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg