Любовен хороскоп: период за сбъдване на вашите надежди и мечти

Октомври

Хороскоп до 15.10

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица във вас се пробужда желание да жертвате своето време и амбиции заради любимия човек. Ако сте загубили духовна връзка с партньора си, но желаете да промените това, направете го! Помирението ще бъде лесно, ако оставите настрана старите обиди и ненужните претенции. А за всички, отношенията на които са благополучни, настъпва период на блаженство и сближаване. Ако все още нямат сериозна връзка вие най-накрая успявате да решите личностните си проблеми. Тези дни топлите и близки отношения с нов възлюбен ви карат да повярвате в себе си и да се почувствате неотразими.

ТЕЛЕЦ
 Тази седмица може да ви донесе прозрение. Старайте се да избегнете вземането на окончателни решения, просто ги отложете с няколко дни. Вие сте разочаровани от любимия човек? Не забравяйте, че ако имате неприятел, той може да пречи на вашата връзка. Така че не вярвайте на чуждите думи. Преди да поискате обяснение, трябва да обмислите всичко достатъчно добре и спокойно да го обсъдите със своя партньор. Гледате на света по различен начин и се радвате  дори на малките неща, край които преди сте преминавали без дори да ги забележите, какво се е случило? Има едно просто обяснение – вие сте влюбени.

БЛИЗНАЦИ
 През настоящата седмица отношения достигат фазата, когато с любимия човек забравяте за отговорности и условности. Пълно съгласие и нежна любов очакват тези двойки, които отдавна са заедно. Сериозните отношения и силните чувства също могат периодично да се оживяват и да даряват нови усещания! Споделете един с друг своите емоции, щастие и радост. Ако все още нямате сериозна връзка въпреки моралните принципи,  можете да започнете служебен роман. Готовността да давате и получавате любов, ви помага да ощастливите човека, когото сте пожелали.

РАК
 Ако във връзката ви любовта е все още силна, но има нещо, което помрачава отношенията, според вашия любовен хороскоп настоящата седмица е подходяща за решаване на тези проблеми. Може би сте твърде предпазливи и искате да се запази привичното, но сега всичко трябва да се промени. Не отдалечавайте момента на общата радост от разрешаване на ситуацията. Укрепвайте и променяйте връзката си постепенно, почти незабележимо. А всички вие, които все още сте сами, приемете съвета на Звездите. Премахнете ограниченията и не възпирайте околните. Отворете се за удоволствията и ярките впечатления, и късметът със сигурност ще ви споходи.

ЛЪВ
 Ако вече имате връзка, но между вас и любимия човек пламъкът на  чувствата е отслабнал, текущата седмица ви предоставя възможност да промените ситуацията. Съобразявайте  се с желанията на партньора и се дръжте, както на първата среща. И не помисляйте да налагате волята си! Все още търсите сродна душа? Тези дни можете да намерите своята истинска любов. Може би това е човекът, който отдавна е близо до вас, но вие го виждате с нови очи.

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие сте готови да поставите на първо място любовта и чувствата. И тази смела стъпка ви кара да повярвате в невъзможното. А чувството за идилия и емоционално единение е наистина невероятно. Ако имате продължителна връзка, помислете за причините, които не позволяват преминаване към следващото ниво. Може би единствено собствената неудовлетвореност и негативното отношение към света ви държат далеч от щастието.

ВЕЗНИ
 Ако все още чувствате привързаност към любимия човек, но в отношенията ви липсва движение напред, или ако вместо да изпитвате положителни емоции, често се чувствате депресирани, то според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ситуацията може да се промени. Тези дни вие сте в състояние да внесете така необходимата свежест и да подобрите своята връзка, като я направите по-хармонична, топла и искрена. Ако все още търсите своята сродна душа, това е най-добрият период за сбъдване на вашите надежди и мечти. Но няма да бъдете и сами, тъй като феновете ви са постоянно около вас.

СКОРПИОН
 През тази седмица се постарайте да разрешите възникналите недоразумения в отношенията с вашия партньор. Просто забравете за борбата, която наскоро сте водили и за съществуващите конфликти, и опитайте да намерите баланс. Вие сте в състояние да го направите! Заедно с любимия човек можете да обсъдите многото вълнуващи ви въпроси и да стигнете до едно наистина добро споразумение. А на всички вас, които в момента сте сами, Звездите обещават период, изпълнен с нови и интересни познанства. Така че не се колебайте да направите впечатление, бъдете оригинални и интригуващи. Това със сигурност е  от полза за популярността ви.

СТРЕЛЕЦ
  Имате желание да преминете в нелегалност, за да останете за известно време сами и да се заемете със самоанализ, или да осъзнаете своите чувства и емоции? Разбира се в това няма нищо лошо, просто нека не е прекалено драматично. И не изчезвайте изведнъж, и без обяснение. Човекът до вас непременно трябва да бъде уведомен с повече от една дума, той определено го заслужава. Обяснете му целите си и едва тогава с чиста съвест отиде да медитирате в усамотение. Все още търсите истинската любов? Ако през тази седмица съберете смелост и признаете своите желания пред човека, който отдавна не ви е безразличен, ви очаква успех.

КОЗИРОГ
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица, за да се избавите от самотата можете да започне роман с човек от обкръжението ви. Приятелство с преход към чувственост и страст определено е често срещано, а понякога и наистина обещаващо. В личните ви отношения се наблюдава затишие? Не се огорчавайте, тъй като това не е за дълго. Помислете как бихте могли да подобрите ситуацията, не всичко е загубено и много зависи от вас. Просто опитайте да се успокоите и възстановете душевното си равновесие, което определено позволява отново да си възвърнете разбирателство с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ
 Тази седмица ви очаква едно наистина интересно запознанство. Опитайте се да научите повече за човека, с когото ви среща Съдбата. Задавайте въпроси, попитайте за предишни връзки, интереси и хобита. Послушайте сърцето си! И ако нещо ви смущава, значи наистина има някаква причина. Интуицията често води представителите на вашия знак. А за всички вас, които вече имате сериозни отношения настъпва период на разбиране. Желание за хармония, спокойствие и равновесие – това е  ключът за връзката ви тези дни.

РИБИ
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица Звездите ви даряват благотворно време. Интуитивното разбиране на любимия човек и неговите потребностите, помага за запазване на връзката ви на високо и чувствено ниво. В момента сте сами? Отворете сърцето си и се подгответе за едно наистина интересно запознанство. Но ако обектът на вашата любов не се харесва на приятелите или семейството ви, особено важно е да промените мнението им още в самото началото. Не допускайте външни фактори да оказват влияние върху отношенията ви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот