Ето и Зодиите, за които този февруари ще бъде приказка

Февруари

В месеца на любовта сме. Вторият месец на годината ще е много щастлив за три зодиакални знака. Кои са късметлиите през февруари


Близнаци

Февруари започва доста по-добре за Близнаците в сравнение с януари. Тези знаци се чувстват готови да превземат света! Кипят от енергия, поставят си много цели, които изпълняват лесно.

 
Съдбата им поднася много приятни изненади и те се радват на късмет. Възможно е да отидат на екзотична почивка и така да се заредят с още повече сили и положително настроение. Работят над много проекти, което ще продължи и през март.


Везни

През февруари те ще блестят! Толкова са чаровни, че влизат под кожата на всеки, уверени са и постигат каквото си наумят. Не се страхуват от нищо през месеца.
 

Може дори да са леко ексцентрични и бунтарски настроени, но това ще им носи симпатии и успехи. Ще имат много забавни нощи с приятели, а задълженията ще им се струват леки и приятни.


Риби

Рибите най-накрая ще могат да си отдъхнат. През месеца ще мечтаят на воля, ще се отдадат на фатазиите си, ще имат повече време за почивка и презареждане.

 
Ще медитират, спортуват, дори вероятно ще си намерят нов любим спорт или хоби, което ще им донесе радост. Рибите ще са по-малко напрегнати и няма да се страхуват да покажат на света кои са и какво чувстват. В края на месеца ги очакват много приятни изненади.

 

А на следващата страница вижте: Как ще се промени животът на всяка зодия до края на февруари?

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот