Хороскопът до 25 февруари: желаното щастие ще те намери

Февруари

Хороскопът до 25 февруари

ОВЕН
Началото на седмицата може да предизвика в теб негативни емоции и преживявания. Възможни са сблъсъци с правораздавателните органи или дълго ходене по различни инстанции. Старай се в този период да бъдеш по-сдържан, тъй като има тенденция да изпадаш в крайности: от нежелание нищо да правиш, да се съжаляваш и обиждаш на целия свят до желание да се справиш с всичко наведнъж и да направиш и невъзможното. Подобен дисбаланс е съпроводен от неразбиране и възникване на различни препятствия. Отнасяй се внимателно с документи, особено през първата половина на седмицата. Един бърз обзор на това къде се намирате в момента: навлизате в месец, изпълнен със забавления, романтика и творчество. Приемете всякакви покани, свързани с празненства и се възползвайте от настоящия период, който е подходящ за изразяване на творческия ви потенциал. Продължавайте да търсите начин как да подобрите своята работа или да намерите по-добра от настоящата. Желанието ви за интимни преживявания също се повишава.  Спорове относно финансови въпроси или наследство са все още на дневен ред. Не забравяйте, че до няколко години ви предстои пик в кариерата, затова бъдете подготвени.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица може да се окажеш в центъра на вниманието. Може дори да изглежда, че нито една твоя стъпка не остава незабелязана и всички твои действия се обсъждат от другите. Отчасти това наистина ще се случи, тъй като сега периодът е неблагоприятен за всички дейности под прикритие. В личния живот, някои Телци трудно ще постигнат разбирателство с брачния си партньор. Периодът не е подходящ за обсъждане на важни въпроси, по-добре прояви търпение и тактичност. В същото време, моментът е подходящ за начало на здравословен начин на живот. Например, може да си направиш режим, да преминеш на здравословно хранене, да се запишеш във фитнес клуб или да започваш деня си с усмивка. В момента най-силно се фокусирате върху дома и семейството. Наслаждавате се от сърце на семейни събирания. Но не пропускате да направите и някое друго подобрение в дома. Междувременно изобилстват и възможностите за почивка и забавления. Възползвайте се от всяка възможност за пътуване, защото в следващата една година ви очаква много работа. 
Бъдете търпеливи относно партньори или близки приятели, въпреки че е възможно да ви досаждат. Стресът ще изчезне и ще се радвате на спокойствие през следващите няколко години.  

БЛИЗНАЦИ
Шумни мероприятия през първата половина на периода, може до голяма степен да те уморят и в средата на седмицата ще те налегне умората и нежелание да правиш каквото и да е, заедно с вътрешната потребност да доведеш до край някои неща. За да възстановиш силите си, както и за взимането на важни решения ще се нуждаеш от външна помощ. Може да разчиташ на подкрепа от жени, с дългогодишен опит. Навлизате в забързан период, изпълнен с кратки пътувания, поръчки и комуникация с хора. Ще сте доволни от това, защото се стремите да просветите хората около вас. В действителност, следващите четири седмици са благоприятни за учители, писатели, актьори и търговци. Продължавайте да правите подобрения в дома, защото това ще донесе ползи както сега, така и за в бъдеще. Най-големите предизвикателства за вас се оказват приятелствата и партньорствата, тъй като се намирате в период, когато е възможно някои отношения да приключат. Естествено, сериозните връзки и отношения ще устоят. Ще почувстваш прилив на сили, желание да създаваш, работиш, живееш. Трябва да ги използваш за довършване на текущите дела с утроена скорост, защото скоро ще дойде време да мързелуваш и да се глезиш с безделие. Така че, давай напред!РАК
През тази седмица Раците постоянно ще се борят с нещо, дори и да няма обективни пречки, и ще имат чувството, че те и животът им се променя, дори и нищо да не се случва. Поради това Раците ще бъдат много нервозни, напрегнати и тревожни. Периодът сега е подходящ за работа с психиката - може да се справиш с много вътрешни проблеми и да намериш причините за някои страхове и комплекси. При много Раци ще се изострят екстрасенски способности. През тези дни е полезно да четеш психологическа литература и да изучаваш психологически методи. От гледна точка на психологията, е важно да си припомниш детството и родителското семейство - да се позаинтересуваш от родовата карма. През следващите няколко седмици се фокусирате най-вече върху финансовото си състояние. Доверете се на своите идеи за правене на пари, защото може да подобрите доходите си или да намерите начин да изкарвате допълнителни средства. Някои от вас ще купят красива вещ за себе си и своите близки и любими хора.  През този период от живота ви вие трябва да работите усърдно, независимо дали за своята професия или като цяло в живота си, защото сте подложени на изпитание.Време е да се заемеш с дела, които са били отложени за по-добри времена. При решаване на професионални въпроси трябва да се вслушаш в съветите на по-опитни колеги.
Отношенията с близките ще бъдат хармонични, ако покажеш, че си готов на компромиси.

ЛЪВ
Налице е необходимостта да коригираш своите емоции, за да реализираш плановете си. Необходимо е да се действа внимателно и въпреки, че интуицията или други чувства ще ти показват различни стъпки, през тази седмица е добре да се ръководиш в действията си от ясно установени правила. Придържането към определени концепции ще ти позволи да постигнеш успех. Втората половина на седмицата те призовава към мъдрост и ти обръща внимание върху умението да отстъпваш, в случаите когато бездействието - е най-добрият начин за действие. Да разчиташ винаги на собствените си сили - това не е най-мъдрото решение, понякога си заслужава да се замислиш и за положителните страни на съвместната работа. Ако не се разпиляваш, възможности за изпълнение на замисленото ще се появят много по-бързо. Към решаването на всички въпроси подхождай творчески и те ще се решават успешно. Но е важно да избягваш рискованите мероприятия и предложения, които идват от съмнителни хора. Сега е добро време за всичко свързано с любовта и личния живот. Това е вашият миг! Планетите активират вашата харизма, очарование и дипломатизъм. Това е добре за вас, защото напрежението в дома присъства поради местене на ново място, посещение при роднини или някакво насъбрало се напрежение.

 ДЕВА
За да вземеш правилните решения е необходимо да използваш не само ума си, но и неговото свойство - находчивост. Ситуациите, в които ще попадаш през тази седмица, не изискват прости и типични решения. Затова ще имаш време да се заемеш със себе си, а в края на седмицата, може да стигнеш до сложни умозаключения, които да променят живота ти. С наближаването на пролетта Девите впрягат целия си чар и обаяние, за да се харесат на противоположния пол. Тази седмица това ще ти се отдава и е възможно да срещнеш любовта на живота си, която преобръща света ти из основи, която никога не забравяш. Не я подминавай, бъди внимателен с всички, с които се запознаваш. Възможностите тази седмица са неограничени, особено в любовта. В близко бъдеще може да се окажеш в доста затруднена ситуация. Затова се опитай да измислиш тактика, която ще ти помогне лесно да лавираш, а при нужда да отстъпиш без да накърниш достойнството си. Може спокойно да разчиташ на някой близък човек. В личния живот е нужно да внесеш нещо ново и вълнуващо. Бъди уверен в своята правота. Хората, които се опитват да променят гледната ти точка, най-вероятно се заблуждават. Може да очакваш приятни изненади в отношенията си с любимия човек. Този период е благоприятен за нови запознанства.

ВЕЗНИ
За Везните седмицата ще донесе отдих, забавления или най-малкото желание да се отърват от работата и да си отдъхнат. Много от тях ще се занимават активно с хобито си, ще посетят изложби, театър, ще обърнат повече внимание на личния си живот. Родителите Везни ще се занимават много с децата си.
Ще проявиш най-добрите си черти у дома, в семейния кръг, в домашните работи, така че би било добре ако съчетаеш тези две сфери от живота - дом и почивка. Например, може да отидеш на почивка заедно с членовете на семейството, да посетиш детски партита, да се заемеш с хобита, които не изискват да напускаш дома си. Важно е също така да съчетаеш личния живот с домакинските задължения. Въпреки това някои Везни ще бъдат заставени от обстоятелствата да водят активен светски живот и поради това може да се конфронтират с близките си. Това е вашият момент! Вие не само сте активни по клубове, групи и сдружения, но също така се наслаждавате на компанията на креативни хора, както и на по-малки от вас приятели. Можете да се възползвате от тези взаимодействия, като споделяте надеждите си за бъдещето с другите, за да получите обратна връзка. Тя може да ви е от полза. За вас е лесно да работите усърдно, за да получавате повече доходи, защото с лекота харчите.СКОРПИОН
За Скорпионите седмицата ще бъде напрегната, особено в началото. Много трудно ще постигат единодушно решение, преговаряйки с някой друг. Това е период на нестабилност, свързан преди всичко с общуването. Постигането на взаимно разбирателство, както и намирането на правилния път ще е възможно само с нестандартен подход към работата. Може би трябва да хитруваш или да използваш някакви други игри на ума. В края на седмицата ще се наложи да се движиш на тъмно и дори целта да е набелязана, няма да е ясно как ще я постигнеш. Основното, което в този случай трябва да помниш е: да не спираш и да не се обръщаш назад. Желаният път ще се намери! Ще бъдеш пълен с ентусиазъм и творческо вдъхновение. Много от набелязаните неща ще успееш да реализираш през следващите няколко дни. Семейството и приятелите ще те радват. На самотните ще им се даде шанс да се срещнат с интересен човек, който може да промени живота им. Може да планираш дела, които са предизвиквали в теб опасения. Сега си способен да взимаш неочаквани и много добри решения. Ще се появят нови хора, които ще те радват. 

СТРЕЛЕЦ
Стрелците ще са в постоянно движение. Ще им се наложи много да общуват, да се срещат с различни хора, да се учат и научават новини, да решават проблеми, свързани с транспорта, да посредничат в различни ситуации. Събитията ще се развиват бързо, ще има много малки неща, които трябва да бъдат решени незабавно. Почивните дни изискват внимание във финансовата сфера, както и при въпроси, свързани със здравето и безопасността. Сега за теб не е толкова важно да постигаш нови резултати, колкото да довършваш започнатото. Не изневерявай на принципите си - и успехът ти е сигурен. С отминаването на зимата ставаш все по-изтънчен и противоположния пол рудно ще устои на чара ти.  Ако преди не си се осмелявал да кажеш някакви важни думи, сега за тази цел няма да ти е необходимо да търсиш специален повод. Откритост – и в личните и в деловите контакти - в този период ще получиш мощен импулс към нейната проява. Не разпилявай усилията си, по-добре се фокусирай върху текущата работа. Но прави само това, което е по силите ти.  Всичко ще постигат с лекота и непринуденост. Всички ще ти завиждат и ще ти се подмазват. Животът ще ти подхвърли интересни задачи и ще те застави да се завъртиш в сложни ситуации.  Рискувай! Но сто пъти проверявай всичко и тогава победата е твоя. Не се натоварвай прекалено и не поемай големи отговорности. Работата и контактите ще изискват от теб голям разход на интелектуална и емоционална енергия. Но, временните трудности подготвят условия за понататъшен успешен развой на събитията. Това е време на изненади и добри новини. Действай по-смело, промените ще бъдат към по-добро. Гледай само напред!

КОЗИРОГ
Късметът тази седмица е на твоя страна. Интуицията също. Довери им се и няма да съжаляваш! При това не бързай да приемаш направените предложения, без значение колко привлекателни ти изглеждат; не подписвай договори и запазвай неутралитет в споровете. А в любовта може да си позволиш да покапризничиш – любимият човек няма да има нищо против. Ако искаш по някакъв начин да развиеш връзката си и да излезеш от задънената улица в личния си живот, тогава може би не трябва да чакаш принцът на белия кон (въпреки че той вече галопира към теб), а започни от себе си и направи някои промени в живота си. За начало трябва да си наясно със себе си, да се откажеш от крайностите и колебанията от една страна в друга, от двете злини да избираш по-малката и след това решително да се откажеш от това, което е ненужно и ти пречи. Отнасяй се с внимание към събитията от тази седмица, тъй като те позволяват да направиш необходимите промени в себе си, да се отървеш от менталните задръжки и да започнеш да градиш един нов живот. През следващите няколко седмици ще се възползвате от богатството и средствата на другите. Това е и добър период да поискате услуга или да вземете нещо назаем, включително заем или ипотека от банката. Периодът е подходящ и за интимни отношения. Междувременно имате изключителната възможност за научаване на нови неща, както и за пътуване. От миналата година сте започнали да търсите начин да опростите живота си, отървавайки се от вещи или от всеки, който вече не е от значение в живота ви. ВОДОЛЕЙ
Тези дни може да се окажат много важни за теб. Ти си във възход и твоят невероятен ентусиазъм ще ти бъде пръв помощник във всички промени, които искаш да направиш в живота си. За да не сгрешиш, не пропускай да обърнеш внимание на всички детайли. Довери се на интуицията си. Особено в личен план: тя най-добре ще ти подскаже кой докосва истински сърцето ти. Водолеите ще станат егоистични. Нали понякога трябва да помислим и за себе си. Ще се интересуваш от собствената си външност, независимост, лични цели, трудно ще преговаряш и правиш отстъпки, ще демонстрираш пред всички своя "Аз". Може да станеш инициатор на преговори, пътувания и всякакви мероприятия. В главата ти се е заселил вътрешен глас и иска да те убеди в нещо. Вслушай се в гласа на разума си, необходимо е да вземеш мнението му под внимание. Поне за сега не е необходимо да търсиш съвети. Ако сега сменяш работата си, периодът е подходящ, но помисли добре, без да бързаш. Не губи времето си напразно - използвай енергията си по предназначение, не я пропилявай! Периодът е прекрасен, защото отношенията ви с другите са гладки. Единственият недостатък е, че ще имате нужда от повече сън през следващите няколко седмици. Едно от най-големите предизвикателства пред вас се оказва опитът ви да угодите на нуждите и желанията на другите. Но в същото време не забравяте да обърнете внимание и на вашите собствени нужди.  РИБИ
Рибите може да се затворят в себе си. Това като цяло не е необичайно за тях - периодите на активен социален живот и общуване се редуват с периоди на почивка, когато Рибите са заети с вътрешния си свят, отдъхват си, набират сила и имат слаб интерес към това, което се случва наоколо. Желателно е през тази седмица да намалиш сам комуникацията и да си отделиш време за почивка. Няма да бъдеш в състояние да си сътрудничиш и да преговаряш. Бъди внимателен, възможни са "атаки" от тайни врагове, които ще се осмелят да говорят открито. Седмицата е подходяща за самостоятелно бизнес планиране в тишина и спокойствие. Рибите са толкова чувствителни и податливи на внушение, че всяка информация, може трайно да се установи в главите им. Опитай се през този период да бъдеш много внимателен във всичко, свързано с пари. Влюбените Риби ги чака един труден период. Нещо или някой може да те тласне към идеята за раздяла. Не бързай с взимането на решение! Една от основните причини периодът да е благоприятен за вас е, че моментът е чудесен за партньорства и близки приятелства. Годината е много подходяща за сключване на брак. През следващите няколко седмици вашият фокус е концентриран върху работата и колегите. Някои от вас ще подобрят значително здравословното си състояние.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот