Настоящата седмица обещава изобилие от успехи за 3 зодии

Февруари

Те могат да очакват да ги залее вълна от късмет и съдбата да бъде на тяхна страна в оставащите дни от тази седмица:

   Овен:
Освободете се от старото, за да направите място на новото в живота си. Изцелете душата си от огорченията и обидите, заменете ги с вяра, любов и търпение. Действайте така сякаш думата утре не е разтегливо понятие. Ако искате да постигнете нещо, не се колебайте да направите това! До средата на периода организирайте времето си така, че да успеете да изпълните всички текущи задачи както в професионален, така и в личен план. Колкото по-ефективно разрешите стоящите пред вас въпроси, толкова по-бързо ще реализирате това, което желаете. В материално отношение е важно да бъдете внимателни. Моментът е подходящ да поставите основите на инициатива, благодарение на която в деловата и в материалната сфера желанията ви ще бъдат удовлетворени. Постарайте се да концентрирате усилията си върху най-главното, за да успеете да се справите в определените срокове. Около средата на седмицата избягвайте да взимате важни решения – те биха могли да променят коренно обстоятелствата за вас в професионален и в материален план. Стремете се с разум да поддържате статуквото и в сравнение с предишния период нещата ще придобият розови краски. Задължително е в контактите със заобикалящите ви да проявявате търпение. В края на седмицата ще постигнете значителен напредък при разрешаването на редица важни за вас въпроси, от които очаквате развитие както на този етап, така и в бъдеще. Опитайте се да отделите време за нещата, които имат потенциала да ви носят значителни ползи в живота. Ограничете действията, заради които бихте могли да заемете неизгодна за вас позиция в професионален и в материален план. През почивните дни се придържайте към „златната среда” както в отношенията с близките си, така и в материалната сфера. Стремете се да не надвишавате разходите си и ги съобразете с месечните си приходи. Имайте предвид, че не са изключени изненади! Отдайте се на пълноценен отдих. Не предприемайте нищо конкретно, дори и да сте провокирани от страна на познат. Действайте според обстоятелствата, но най-вече следвайте разума си.

Дева:

   Избягвайте да предприемате действия, които по един или друг начин биха могли да ви поставят в неизгодна позиция на работното място и в личен план. Стремете се да проявявате обективност към нещата, от които сте заобиколени в професионалната сфера – така ще реагирате адекватно и това ще ви спести множество неприятности. До средата на периода сами увеличете добрите си възможности за постигане на стабилна реализация на работното място. В случай че ви бъде отправено примамливо предложение за по-висок пост или работно място, е необходимо внимателно да обмислите, преди да го приемете или да го отхвърлите. С внимание трябва да се отнасяте към наличните си средства, за да не нарушите баланса в материалната сфера като цяло. Опитайте да започнете работа по проектите, които ще ви осигурят значителна преднина пред вашите конкуренти. Колкото повече внимание обръщате на детайлите, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения. Не бъдете твърде крайни в преценката си към заобикалящите ви в професионален и в личен план. Мотивирано стартирайте инициативи, които биха могли да ви донесат отлични приходи и завидно развитие в кариерата. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно, ако се придържате към баланса в това направление и не предприемате нищо рисковано. Около средата на периода не се поддавайте на внушения, особено ако не сте сигурни, че те ще доведат до нещо конкретно и позитивно в живота ви. Стремете се да бъдете достатъчно добре мотивирани при започването на каквито и да било промени в личния или в професионалния си живот. Колкото по-организирано действате сега, толкова е по-малка вероятността да попаднете в обстоятелства, върху които да не успеете да упражните какъвто и да било контрол. В края на седмицата ограничете действията, заради които може да изпитате редица неудобства от делови и от материален характер. Стремете се да аргументирате добре всичко ново, което възнамерявате да предприемете в живота си. Колкото по-адекватно действате сега, толкова е по-малка вероятността да допуснете грешка поради невнимание. През почивните дни заложете на движението. Стремете се да избягвате затворените пространства и прекарвайте колкото може повече време на открито, сред природата. Обсъждайте открито с близки или приятели въпросите, които ви вълнуват. Не казвайте повече от това, което действително искате да кажете. Действайте адекватно спрямо ситуациите, в които неволно попадате в личен план. Имайте предвид, че ако простите за нанесена ви обида, ще бъде по-лесно да продължите напред!

Водолей:

   Ще ви се иска да се заемете с осъществяването на тези свои лични въпроси, които биха могли да ви дадат свободата да постигнете всичко мечтано, и то по най-добрия за вас начин. Концентрирайте усилията си върху възможността да планирате делата си така, че да разполагате и със свободно време, което да посветите на себе си и на близките си. До средата на периода не се отказвайте да търсите най-кратките пътища до целта и ще бъдете удовлетворени от постигнатото на работното си място. В случай че има възможност да установите нови контакти, то на всяка цена направете това, тъй като част от тях ще заемат важно място в живота ви в бъдеще. Открийте правилния подход, за да може да се справите с многобройните си текущи задължения на работното място и в личен план. Постарайте се да премахнете неизяснените въпроси в отношенията си с колега или с делови партньор. Внимателно си налагайте мнението си пред интимната половинка, тъй като действията ви биха могли да събудят неговата/нейната защитна реакция. Около средата на периода колебанието може да направи ситуацията за вас в професионалната сфера изключително трудна, ако не знаете как да използвате възможностите си пълноценно. Опитайте да съчетавате в отлична комбинация работата, почивката и нуждата да бъдете сами поне за миг. В края на седмицата правилно предприетите от вас ходове в професионалната сфера ще ви донесат значителна стабилност и в службата, и в материално отношение. Стремете се да следвате отлична организация на работа, за да успеете да се справите както с текущите си задачи, така и с новите, които планирате да изпълните в най-скоро време. През почивните дни много от вас ще научат добри новини, благодарение на които ще стъпите на значително по-стабилна основа в професионално и в материално отношение. Не бързайте да разгласявате наученото! Загърбете колебанието и страховете. Стремете се да бъдете достатъчно отворени за новото, което ще навлезе в живота ви, и ще бъдете приятно изненадани – дори от самите себе си.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот