Любовен хороскоп до 5 март: щастието ви въвлича в своя вихър

Март

Любовен хороскоп  до 6 март:

Овен
 През настоящата седмица постепенно се разрешават всички недоразумения, възникнали напоследък в личните ви отношения, за което любимия човек има немалка заслуга. Вие навлизате в период на разбирателство и хармония. Постарайте се да го удължите максимално.Тези дни вашето обаяние не остава незабелязано и вие съвсем лесно се оказвате в центъра на вниманието на нови поклонници. Така че, ако сте готови за нова връзка и чувствате, че искате да отвърнете на усмивката на непознат, не потискайте това си желание! Приемете шанса за нови преживявания и забавления, като дар от Съдбата!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица позитивната ви нагласа определено е заразителна за любимия човек, затова сте готови заедно да пристъпите към нещо наистина важно и съществено, което отдавна планирате. Тези дни вие сте изпълнени с невероятна енергия. Бъдете уверени, че имате всички шансове за съвместен успех! Периодът е подходящ и за нови запознанства. Така че, ако сте сами, но се чувствате готови за нова връзка, не пропускайте възможността да спечелите сърцето на желания човек! Бъдете уверени, че ако наистина го желаете ще успеете!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви очакват забележителни постижения. Вашите съкровени желания най-сетне започват да се сбъдват! Всъщност, за такъв невероятен успех дори не сте и мечтали. Срещи, признанията в любов, романтичните приключения… Не е ли прекрасно?! Ако във връзката ви с любимия човек нещо не ви харесва, сега е времето да обсъдите този деликатен въпрос. Но не говорете направо! Желателно е да обмислите всяка дума, за да не нараните болезнено чувствата на своя спътник!

Рак
 Настоящата седмица ви предлага прекрасната възможност, за която отдавна мечтаете с любимия човек. Не я пропускайте! Двамата заедно можете да постигнете наистина много! Вие сте настроени за победа и имате всички шансове да я удържите. Тези дни Звездите ви даряват с невероятна привлекателност и способност да окажете на човека, който ви харесва, огромно влияние, заставяйки събитията да се развиват по вашия сценарий. Ако наистина го желаете, направете го!

Лъв
 През настоящата седмица любовта може без покана да завладее вашите тайни мисли толкова дълбоко, че дори малко да обърка плановете ви. Не се учудвайте, че личният живот ви носи невероятно удоволствие. Тези дни отношенията с любимия човек са изключително сърдечни и непринудени. Насладете се на хармонията помежду ви! Вие наистина сте решителни личности! Ако достатъчно силно го желаете, направете първата крачка и се запознайте с човека, събудил вашия интерес. Бъдете уверени, че това ще предизвика симпатиите на новия ви приятел!

Дева
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица трябва да се отдадете на лични дела. Любимият човек ви осигурява силна подкрепа, благодарение на която не само се чувствате в безопасност, но и сте готови да направите повече от предвиденото. Положителните моменти ви помагат по-лесно да се справите с всяко, появило се предизвикателство. Ако сте готови да започнете нова връзка, тези дни ви предоставят такава възможност. Съберете смелост и направете решителната стъпка към човека, спечелил симпатиите ви. Не се съмнявайте, той ще ви отвърне с взаимност!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот