Дамският хороскоп за март: загадъчен, нежен, но и малко сърдит

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Март без съмнение е най-женският месец от годината! Променлив, нежен, а в следващия момент сърдит. Ухае на пролет, на зюмбюли и лалета. И ни дава надежда за по-хубаво време и по-дълги и слънчеви дни.

Третият месец от годината обещава да бъде интересен и изпълнен със събития!

Всички дами трябва да знаят, че през март планетите ще им осигурят необходимата доза късмет и добри възможности, но не може да очаквате всичко да върви по вода без и самите вие да положите усилия.

Ако послушате тези съвети, звездите ще помогнат да осъществите мечтите си и да се почувствате по-щастливи!

А какво очаква всяка една дама през МАРТ, вижте в хороскопа по-долу:

Овен 

Астролозите препоръчват на дамите зодия Овен да разделят месеца на две: първата половина от него да посветят на решаването на важни работни въпроси и задачи, а втората да отделят за изясняване на личните отношения. Подобна тактика ще помогне на Овните да постигнат успех както в бизнеса, така и в личния си живот. Ще сложите точка важни въпроси, които ви мъчат отдавна и ще намерите хармония в личния си живот. Разделяй и владей - това е девизът ви за март.

Телец 

Жената Телец този месец ще бъде завладяна от оптимистично настроение и ще бъде способна да насочва енергията си в правилната посока. Астролозите отбелязват, че мнозина ще изпитват желание за смяна на обстановката и през първата половина на месеца е важно Телецът да не седи на едно място, а да действа, за да се почувства удовлетворен. Пренареждането на мебели, кратка ваканция, както и козметичните ремонти, могат също да помогнат за задоволяване на нуждите ви.

Близнаци 

За жените Близнаци енергията ще си отиде безвъзвратно този месец, ако не спрат да правят много неща едновременно и да я пилеят за хора и ситуации, които не го заслужават. Този месец астролозите препоръчват да планирате да разпределите времето и енергията си за изпълнение на основните задачи, както и да не забравяте за общуването със семейството си. Подкрепата от близките ще ви помогне да съберете сили и  да внесете положителна промяна в живота си.

Рак 

През първата половина на месеца дамите Раци ще бъдат много успешни в бизнес делата си, бързо ще завършват започнатото и ще бъдат възнаградени за усилията си. През масрт съществува риск от конфликти в семейството, затова е важно Раците да поддържат оптимистично отношение и да не се поддават на провокации. Доброто желание и способността да разрешавате конфликти по мирен начин ще ви спасят от разногласия.

Лъв 

През март астролозите препоръчват да насочите силите си към решаване на бизнес въпроси, без да оставяте важни задачи за по-късно. Лъвиците ще почувстват прилив на сили и вдъхновение, а това определено ще им помогне да вървят напред в кариерното си развитие през този месец. Към края на март ще имате нужда и от почивка - осигурете си я, прекарайте и повече време с най-близките си  -това ще ви зареди с още повече енергия за пролетта.

Дева 

Девите този месец  ще усетят приближаването на предстоящи промени и за да бъдат те към по-добро, е важно да отделят време не само за решаване на бизнес въпроси, но и за личния си живот. Грижата за близките и прекарването на време с тях ще спомогнат за укрепване на взаимоотношенията ви и разрешаване на възникналите недоразумения. В бизнес средата успехът ще дойде, ако не отлагате възникналите затруднения и ги разрешите на момента.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg