Щастлива любов през март ще завърти главите на 3 зодии

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Март може да донесе не само прекрасни празници, не само цветя и аромати, изпълнение на желания и подаръци, почивни дни и разходки с приятели, не само тази пролетна приказка, но и голяма всепоглъщаща любов. Първият пролетен месец ще подари на три знака от зодиака луд романс! Любовта буквално ще завърти главите на зодиите. И няма значение дали тези хора ще бъдат самотни или не, дали ще търсят и чакат любов или ще се стремят към самота. Вселената е подредила нещата така, че нов човек в живота ще донесе със себе си нови чувства и нов живот.

Телец

Телецът ще бъде обхванат от чувство на голяма, лека и топла любов към човек, който съществува отдавна. Този човек просто е бил в живота ви, но не е възприеман като любим. Той вече изпитва чувства към Телеца и просто чака. Той не отговаря много на идеалите, които Телецът има, но действията и поведението му ще го подкупят и могат да зачеркнат всичко останало. Не бива да се съпротивлявате на вълната любов, защото точно сега има шанс да станете истински щастливи в личния си живот.

Скорпион

Скорпионът ще бъде залят от любов от миналото. Най-вероятно това ще бъде първата любов от младостта му. Скорпионът ще забрави всичко и всички, ще се почувства отново млад и горещ и ще се потопи в този басейн с ентусиазъм. Желанието ще завладее и обърне целия свят. Съдбата е чакала подходящия момент да върне тези чувства в живота на Скорпиона и през март той ще дойде.

Няма нужда да се съпротивлявате и е малко вероятно да се получи. Трябва да се отпуснете, да се забавлявате и да се насладите на романтична и страстна любов.

Стрелец

Стрелецът е романтик, който винаги е потъвал лесно в бездната на страстите. И март ще бъде запомнен от него с поредното такова любовно приключение, което има всички шансове да се превърне в семеен живот. Въпреки че в началото на пролетта Стрелецът не е очаквал такава среща, защото умората, многото неща за вършене, заетост и работа се чувстват.

Просто няма време и енергия за връзка. Но една среща ще промени абсолютно всичко и ще превърне живота му в романс от страниците на книгите. Допускайки това чувство в живота си, Стрелец ще разбере, че това е нещото, което му е липсвало толкова дълго време за пълно щастие. Новото усещане ще запълни сивата рутина с ярки цветове.

 www.actualno.com

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg